Hirdetés

MCS FIFA 21 - Ketten is az utolsó fordulóban előztek és jutottak tovább

A legtöbb kérdésre már megkaptuk korábban a választ, de azért az utolsó játéknapra is maradtak érdekességek.

Hirdetés

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodtak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon volt jó néhány elképesztő összecsapás. Az ötödik játéknapot követően minden eldőlt, a korábban már továbbjutó játékosokhoz most csatlakoztak azok, akik az utolsó fordulóban harcolták ki a részvételüket a legjobb nyolc között. LszL22 és Gabinho olyannyira kicentizte a dolgot, hogy ez a hétvége különösen fontos volt számukra, és sikerült maradandót alkotniuk. Ez történt a csoportkörök ötödik fordulójában!

Megyék Csatája FIFA 21 PS4 5. forduló eredmények

Hajdúsági Sárkányok vs Borsodi Sólymok

falCLoWn (0:1|0:1) Peti_01hero-

Békési Oroszlánok vs Szabolcsi Medvék

huni0605 (2:2|2:5) Zozy1990

Gyakorlatilag még hárman versenyeztek a második helyért tooFrez_x10 mögött. Ebből ketten egymás ellen csaptak össze, és a Borsodi Sólymok képviselője meg is kapta a 6 pontot, de ez sem volt elég. Zozy ugyanis bár hibázott az első mérkőzésen, Huni alaposan meglepte - az első felvonásban már 2:0-ára is vezetett például -, majd a visszavágón is 0:1-ről kellett fordítania, de miután ez összejött, már egy nagyobb arányú sikerrel biztosította a helyét a legjobb nyolc között.

Veszpémi Várvédők vs Vas Megyei Struccok

Darksmoke19989 (2:2|1:0) Bazsi

Veszpémi Várvédők vs Fejér Megyei Királyok

Darksmoke19989 (1:6|0:3) Brandt_x

Ebben a csoportban már eldőlt korábban a két továbbjutó sorsa, így játszottak a felek előbb egy nagyon szoros meccset, ahol Darksmoke megszerezte első győzelmét és pontjait, majd Brandt_x a kettős diadalma után a csoportgyőzelemnek örülhetett.

Baranyai Bástyák vs Somogyi Sasok

gadaml10l (1:4|0:2) gyurma

Bács-Kiskun Betyárok vs Baranyai Bástyák

mokosg (2:0|1:1) gadaml10l

Itt már szintét tét nélküli volt mind a két összecsapás, ennek ellenére azért összejött egy gólzáporos mérkőzés is, valamint mokosg és gadaml101 döntetlenje után kiderült, hogy gyurma végez a harmadik helyen.

Budapesti Griffek vs Komáromi Ezüst Vitézek

JordanBeast15 (2:3|4:1) PROThunderStorm

Nógrádi Tollas Vitézek vs Komáromi Ezüst Vitézek

Tocska (0:4|3:2) PROThunderStorm

PROThunderStorm abban az esetben, ha zsinórban négyet nyert volna, akkor még a playoffban is találhatta volna magát. Egy fantasztikus mérkőzésen tudott felülkerekedni a torna egyik esélyesén. A visszavágó viszont már nem sikerült ilyen fényesre, JordanBeast15 pazar játékkal verte őt meg könnyedén. Tocska ellen aztán megint felpörgött, és egy nagy arányú, remek diadalt aratott, viszont a Nógrádi Tollas Vitéz nem hagyta magát, és még egyszer utoljára délcegen megvívta csatáját, majd 0:2-ről egy félidő alatt megfordította az állást, és összehozta második győzelmét.

A következő oldalon a FIFA 21 Xbox 4. forduló eredményeit olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • MISSH 4 hónapja
    hmm
    0 0 Válasz
  • martin201 4 hónapja
    ezaz móni
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés