Hirdetés

MCS FIFA 21 - Ketten is az utolsó fordulóban előztek és jutottak tovább

A legtöbb kérdésre már megkaptuk korábban a választ, de azért az utolsó játéknapra is maradtak érdekességek.

Hirdetés

FIFA 21 Xbox 5. forduló eredmények

Hajdúsági Sárkányok vs Borsodi Sólymok

DavidHDGamer (1:1|2:1) zsolo

Békési Oroszlánok vs Szabolcsi Medvék

LszL22 (1:0|4:0) MendozaJR

A végére DavidHDGamer megszépítette a búcsúját, hiszen pont a csoportelsőt sikerült legyőznie, de az első meccsen is derekasan helytállt, hiszen sokáig ő vezetett. A másik találkozón YaW abban reménykedhetett, hogy LszL22-nek nem sikerül a bravúr, azonban ez nem így történt. Már a 8. percben vezetéshez jutott egy nem is akármilyen góllal LszL22, ráadásul egy büntetőt is elhibázott az első felvonásban, végül az eredmény nem változott. Majd a visszavágón már kinyílt a gólcsap és pontokban is megelőzte a korábban a második helyen álló YaW-t, így továbbjutott.

Győri Ezüst Páncélosok vs Vas Megyei Struccok

RVNS Boresz (4:4|2:1) Maresz

Veszpémi Várvédők vs Fejér Megyei Királyok

zsoleszjr00 (3:2|3:1) Lengyel11

Boresz óriásit küzdött, pedig igazából csak pár pontra volt szüksége a biztos továbbjutáshoz. Ő azonban ezzel nem elégedett meg, és kihajtotta magát, a jutalma pedig a csoportelsőség lett. Maresz egyébként az első mérkőzésen 4:2 után egalizált az utolsó 10 percben. Zsolesz pedig hiába tett meg mindent, az addig első helyen álló Lengyel ellen szerzett 6 pontja sem volt elegendő a továbbjutáshoz.

Csongrádi Turulok vs Somogyi Sasok

ManlyDan (0:0|2:1) borospeter23

Bács-Kiskun Betyárok vs Baranyai Bástyák

Sero (4:3|4:3) osricsi88

Borospeter23 egy újabb becsületbeli pontot szerzett, míg Sero osricsi88 ellen egy őrült párharcban megtartotta a hibátlan mérlegét. Az első találkozón 4:1-es hátrányból állt fel a hajrában egy egészen parádés teljesítménnyel. A visszavágó nem különben volt izgalmas, és ott is ki tudta hozni magából a legjobbat.

Budapesti Griffek vs Komáromi Ezüst Vitézek

Gabinho (3:2|6:3) B3rti11

Budapesti Griffek vs Nógrádi Tollas Vitézek

Gabinho (1:0|5:2) KeltaiDorian17

Gabinho két nagyon nehéz ellenféllel szemben bizonyította, hogy még mindig az ország egyik legjobbja. A feltörekvő titánok nagyon megizzasztották, végül nem sikerült megállítaniuk őt, így a négy meccsből szerzett 10 pontja a rájátszásba repítette Gabinhot.

A csoportkörök végeztével a rájátszással folytatódnak december 13-án, vasárnap a küzdelmek, és ezeket a mérkőzéseket a Megyék Csatája Facebook csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális tabelláért is ide kell ellátogatni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • MISSH 4 hónapja
    hmm
    0 0 Válasz
  • martin201 4 hónapja
    ezaz móni
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés