WackyJacky tökéletesen prezentálta a Thermal Scope-ban rejlő lehetőségeket

WackyJacky tökéletesen prezentálta a Thermal Scope-ban rejlő lehetőségeket

A PUBG Labsba nemrég bekerült kiegészítő picit talán túl nagy előnyhöz juttatja használóját. 

A Playerunknown's Battlegrounds fejlesztői tavaly úgy határoztak, hogy a hivatalos tesztszerver mellett bevezetik a PUBG Labs névre hallgató játékmódot, ahol különböző fejlesztéseket és frissítéseket próbálhatnak ki a játékosok. A Labs idei első frissítésében érdekes ajándékot kaptak a kísérletezni vágyók, megérkezett ugyanis az ellenfelek testhőjét mutató Thermals Scope és hozzá visszatért a Moonlight Mode Vikendire, az éjszakai mészárlást kedvelők legnagyobb örömére. 

A szóban forgó kiegészítő első hallásra jó mókának tűnhet, főleg amíg a kísérleti játékmódban van csak és célkeresztjében nem mi, hanem az ellenfelünk van, érdemes azonban picit az ötlet mögé lesni és felismerni az eszközt körbelengő piros lámpás jelzéseket.  Az egyik leghíresebb PUBG tartalomgyártónak számító WackyJacky nemrég tökéletesen prezentálta például a Thermal Scope-ban rejlő lehetőségeket és annak játékmenetre gyakorolt hátulütőit. Az alábbi videóban tökéletesen látszik, hogy sem az éjszaka vagy a növényzet, sem pedig a füstgránátok nem jelentenek védelmet a távcsővel szemben.

Annak ellenére, hogy a Thermal Scope csupán az egyedi körülményekkel megspékelt kísérleti játékmódban szerepel jelenleg, egyes játékosok máris aggodalmukat fejezték ki a kiegészítővel kapcsolatban. A legtöbb kritikus szerint a távcső túl sok lehetőséget rejt és a meccseken egy újabb RNG faktor dönthetne életről vagy halálról. Ha jobban belegondolunk, az ellenzők érvei jogosnak tűnhetnek annak fényében, hogy a hasonló elven működő távcsövek mennyire dominánsak tudnak lenni a Call of Duty:Warzone mérkőzésein.

Szerintetek bekerüljön a thermal scope a normál játékmódokba is, vagy süllyedjen el a Labs szerverek óceánjában?  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!