Idén is szavazhatunk majd az új skinek témájáról és egy hős reworkről

Idén is szavazhatunk majd az új skinek témájáról és egy hős reworkről

Monster Tamers, Crime City Nightmares vagy Debonair 2.0. Nektek melyik skinek tetszenek a legjobban?

Egész pazar volt a Riot tegnap délutáni streamje, ahol tulajdonképpen a LoL-t érintő 2021-es terveikről hallhattunk, sőt, van amit már láttunk is. Ott van például Viego, a League of Legends legújabb hőse, akit tegnap mutattak be a nagyközönség számára.

Tegnap azt is megtudtuk, hogy 2019-es hasonlóan, idén is segíthetünk a Riotnak. Ezúttal is szavazhatunk majd az egyes terveikről, most három különböző skin tematikára adhatjuk le voksunkat, értelemszerűen, a legnépszerűbb témára fókuszálnak majd a 2021-es skinek.
Monster Tamers, Crime City Nightmare és Debonair 2.0, ezek közül válaszhatunk. Utóbbi hősök, sztorijuk szerint ritka varázsitalokkal szereztek maguknak képességeket, a Crime City Nightmare skinek egyenesen Valorant City utcáiról érkeztek, míg a Monster Tamers hősök különböző lények segítségével vívnak meg egymással Runeterra szerte.

Ezenfelül azt is mi dönthetjük el, hogy melyik hős kapjon idén reworköt. Ezúttal Shyvana, Nocturne, Udyr, Quinn és Skarner közül választhatunk majd, sokan pedig máris úgy gondolják, hogy Udyr lesz a befutó. 2009-ben kaptuk meg Udyrt, aki azóta sem változott sokat, mondhatni már-már eléggé elavult, így talán ő lehet az, akit átdolgoz majd a Riot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hősnek szavaznál meg reworköt?

  • 17 %
  • 8 %
  • 48 %
  • 14 %
  • 14 %