LoL: Ezek a hősök kapták a legtöbb buffot 2020-ban

LoL: Ezek a hősök kapták a legtöbb buffot 2020-ban

Két marokkal mérték a buffokat 2020-ban a Riotnál.

Hatalmas változtatások történtek a Riot Games legnépszerűbb videójátékában, a League of Legendsben. Kijöttek új karakterek, amelyek megborították a metát, megérkeztek az új mitikus tárgyak az előszezon frissítéssel, sőt még egy teljes reworknek (Volibear) is örülhettek a rajongók 2020-ban. Eseménydús 12 hónap áll a játékosok és a fejlesztők mögött, azonban volt néhány karakter, amely kiemelt figyelmet kapott. A legtöbbet buffolt, azaz erősített hősök listáján olyan neveket találhattok, amelyek egyáltalán nem voltak tényezői sem a casual, sem a kompetitív meccseknek.

Elöljáróban le kell szögezni, hogy az előszezon kisebb változásai nem buffokként szerepelnek, mivel a Riot az egyik kezével elvett a tárgyakon keresztül, hogy utána azokat például extra manaként adja vissza. ha ezektől eltekintetek akkor 196 olyan erősítést számolhattok meg, amelyek a hivatalos frissítésekkel megérkeztek a játékba. Ezekből a patchekből 25 darab tekinthető nagyobb patchnek, néhány kisebb két fő frissítés között érkezett, hogy nem várt problémákat küszöböljön ki.

A "legbuffoltabb" hősökért kattintsatok Akalira, aki összesen 3 erősítésnek örülhetett 2020-ban!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Szerinted kell még erősítés Ireliának?