LoL: Ismerd meg Viego képességeit magyarul, és próbáld ki már ma

A PBE-n már kipróbálhatjátok az új LoL hőst, a Letaszított Királyt.

Látványos videóban leplezte le a Riot Games 2021 és a tizenegyedik rangsorolt League of Legends szezon első új hősét. Viego a 11.2-es frissítéssel kerül be az éles szerverekre, de akár már ma kipróbálhatjátok. A PBE-n, azaz a LoL hivatalos teszt szerverén semmi sem állhat a "kardos legény" útjába, amelynek érdemes többször átpörgetni a képességeit, mert nem minden tűnik egyértelműnek első ránézésre.

Passzív – Királyi hatalom

Viego átmenetileg megszállhatja az ellenséges hősöket, akiknek a megölésében részt vett, és a maximális életerejük egy részének megfelelő életerővel gyógyul. A megszállás közben Viego a megölt ellenség tárgyait, támadásait és alapképességeit használhatja, valamint egyszer ingyenesen elsütheti saját végső képességét, a Szívtiprót. Ezenkívül a megszállás ideje alatt Viego bónusz mozgási sebességet kap, amikor ellenséges hősök felé tart.

Q – A letaszított király kardja

Passzív: Viego támadásai a célpont aktuális életerejével arányos bónusz találati sebzést okoznak. Amikor Viego egy olyan hősre támad, akit nemrég eltalált egy képességgel, a támadás kettős csapássá válik. A második csapás normál sebzés helyett életerőt szipolyoz, a találati hatásokat azonban ekkor is alkalmazza, és képes kritikus csapást okozni. Ez a passzív képesség megszállás közben is megmarad.

Aktív: Viego előreszúr a kardjával, és minden eltalált ellenséget megsebez.

W – Lidércpofa

Viego lendületet vesz, majd előretör, és egy ködcsapást indít útnak, amely elkábítja és megsebzi az első eltalált ellenfelet. A kábítás időtartama és a ködcsapás hatósugara a töltési idővel arányosan növekszik, a sebzés és a rohamozási távolság azonban nem.

E – Lidércjárta ösvény

Viego a Fekete Köd hullámát terjeszti ki egy közeli falra. Amíg Viego a Ködben tartózkodik, álcázza magát, valamint támadási és mozgási sebessége megnő.

R – Szívtipró

Viego elhagyja a megszállott testet, előre teleportál, és megtámadja a legalacsonyabb életerővel rendelkező ellenséges hőst a hatókörön belül, akinek a hiányzó életerejével arányos bónusz sebzést okoz. A képesség a közelben álló többi ellenfelet is hátralöki.

Jelenleg még a tesztelési fázis zajlik, ezért nem meglepő, hogy a legnagyobb őrületek feszegetik a hős határait. Vandiril elérte, hogy néhány elpusztított Kog'Maw segítségével Viego 40-nél is több támadási sebességgel rendelkezzen. A vicces pillanatokat előidéző hibák jó eséllyel nem csúsznak át a fejlesztők kezei között, ezért mindenképp vessétek bele magatokat a PBE bugyraiba, ahol ezek a furcsa jelenségek mindennaposak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepben lesz a legerősebb Viego?