FUT kártyát akarnak az első amerikai csodagyereknek, aki mesterhármast lőtt a Bundesligában

FUT kártyát akarnak az első amerikai csodagyereknek, aki mesterhármast lőtt a Bundesligában

Az első amerikai, aki három gólt jegyzett egy meccsen a német bajnokságban, ráadásul együttese egy nem akármilyen negatív szériát zárt le ezzel.

Gyakorlatilag ZwebackHD felszólította az EA SPORTS-ot, hogy rakják be a játékba Matthew Hoppe kártyáját. Az FC Schalke csapatának tagja a Bundesligában elért lenyűgöző teljesítménye sokakat meggyőzött, ráadásul nemrég egy nagyszerű mesterhármast is elért.

A ZwebackHD a világ egyik legjobb profi FIFA-játékosa, emellett pedig hatalmas focirajongó. A különbség azonban az, hogy véleménye szélesebb közönséghez jut el, és nagyobb valószínűséggel érhet eredményt, mint mások. Persze rajta kívül is egyre többen érzik úgy, hogy itt lenne az ideje, ha a 19 éves futballista kapna egy Ultimate Team kártyát.

Sok rajongóhoz hasonlóan őt is megdöbbentette Matthew Hoppe bemutatkozása az FC Schalke csapatában a Bundesligában. A 19 éves csatár mesterhármast ért el a Hoffenheim ellen, és bebiztosította együttesének a 30 meccsen át tartó nyeretlenségi széria után az első győzelmét. ZwebackHD és a rajongók szerint ez a fajta teljesítmény megérdemel némi elismerést a FIFA 21-ben. Matthew Hoppe-nak azonban még nincs kártyája az Ultimate Team-ben. Ezen szeretnének változtatni, ezért létrehoztak egy koncepciókártyát a Twitteren.

„Kedves EA SPORTS, ő Matthew Hoppe. 19. Az első amerikai, aki valaha mesterhármast szerzett a Bundesligában. Ezzel szerezte meg a Schalke az elmúlt 30 mérkőzésén az első győzelmét. Szükségünk van rá. Szüksége van rá.”

A bejegyzést csaknem 3000 alkalommal kedvelték, és komoly beszédtémát eredményezett a rajongók és a játékosok körében ez a bejegyzés. Szinte mindenki egyetért vele a kommentekben. Sokan azonban pesszimisták, és úgy érzik az EA-t egyelőre ez a dolog hidegenhagyja majd, bár egyesek úgy érzik még idén megtörténhet ez a nagy áttörés.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!