LoL: Az 5 legtöbbet tiltott hős mindegyike AD-ra épít

LoL: Az 5 legtöbbet tiltott hős mindegyike AD-ra épít

Hiába indult el egy új rangsorolt szezon, a tiltási trendekben nem következtek be akkora változások.

Már csak néhányat kell aludni a következő League of Legends frissítésig, amely alaposan felkavarhatja a jelenleg aktuális metát. A 11.2-es patchben tucatnyi tárgy és hős kap kisebb-nagyobb nerfeket, sőt egy népszerű rúnát is változtatnak. Január 20-áig van még idő arra, hogy a jelenlegi helyzetből kihozzátok a maximumot, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy mely karakterek azok, amelyeket a legtöbbet tiltanak a ranked meccseken Platinum rangtól felfelé.

5. Zed - 34,3%-os ban rate

A jelenlegi metában lubickolnak a középső ösvényes orgyilkos hősök. Zed mellett Talon, Akali, Katarina és Qiyana sem hoz rossz számokat, de az árnyakkal pusztító karaktert tiltják a legtöbbet.

4. Pantheon - 34,5%-os ban rate

Sikerült elérnie a Riotnak, hogy Pantheon ne legyen annyira erős a támogató szerepben, azonban ez csak átmeneti megoldásnak tűnik. A szóló ösvényeken elképesztően erős, magasabb ELO-ban szinte minden meccsen tiltják.

3. Darius - 34,6%-os ban rate

A felső ösvényes bruiserek között kiemelt szerepben tetszeleg Darius, akinek a Stridebraker tökéletesen beleillik a stílusába. A mitikus tárgynak köszönhetően gyakorlatilag lehetetlen elmenekülni előle.

2. Graves - 35,9%-os ban rate

A shotgunnal lövöldöző junglere győzelmi arányai nem igazán kiemelkedőek, de a legmagasabb szinteken nem bírnak vele az ellenfelek. Ezért sokkal egyszerűbb, ha simán megszabadultok tőle a tiltási fázisban.

1. Samira - 48,3%-os ban rate

Továbbra is az első helyen tanyázik Samira, hiába nerfelte már többször a Riot Games. Egyetlen Immortal Shieldbow kell ahhoz, hogy beinduljon a karakter, amit azért nem olyan nehéz összehozni az első szakaszában a meccseknek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hőst tiltod a legtöbbször?

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • DrSynclear 3 éve
    Egyiket sem szoktam
    0 0 Válasz
  • Foolfox 3 éve
    Egyiket sem mert tök mindegy mit bannolsz úgyis lesz olyan champ az ellenfélnél ami solo carryzni fog és cseszheted a banod mert 150-160champnel elég nehéz jól bannolni
    0 0 Válasz
    • hi_im_lobotomy 3 éve Foolfox
      ... micsoda hozzáállás ez? Lesz a csapatodban egy champ, ami solo-carryzni fog. TE LESZEL AZ! :D
      0 0 Válasz
      • Foolfox 3 éve hi_im_lobotomy
        Hát azért azt nehezen hiszem hiába tudok jól játszani supportként de ahhoz hogy egy support morgana soraka lulu vagy senna le tudja hozni a meccset ahhoz csapat is kéne ami az eddigi 15 ranked alatt 3 perc után egy játékosal kevesebb lesz ha az pont az adc akkor azzal a lendülettel engem is ki szed a játékból tudom rossz hozzáállás de folyamatos vereség után nexus előtt el dobni mindig a meccset első még vicces de még egy meg még egy kicsit sok
        0 0 Válasz
        • hi_im_lobotomy 3 éve Foolfox
          Ki kell próbálni minden role-t... úgy mondom, hogy S5-S9-ig support main voltam. Gold1-ig mentem, de 7x(!) pattantam le S9-ben Plat-ról. Ott döntöttem el, h én leszek az a felső ösvényes, aki nem feedeli el a Darius-t, vagy Mordekaiser-t. Nem mondom, h Platnál járnék, mert nem igaz, de elég jókat megyek néha Renektonnal, Urgottal, vagy egy-két tank top-lane-errel. A támogató szerepet is jobban értem, mert rászántam egy szezont, h megtanuljak so-so farmolni, jungle-ezni. 6 év után ki kell mondjam, h ez egy olyan játék, ahol neked kell felvenni a carry-cipőt, h jobb eséllyel nyerd a game-et - nem elég nem elveszteni. Arra meg hiába vár az ember, hogy véletlenül bluerzort dobja be a team-be jungle-esnek, igaz?
          0 0 Válasz
          • Foolfox 3 éve hi_im_lobotomy
            Voltam már adc és top lanen is de ott legtöbb alkalommal az volt a gond hogy kicsit jobban kitoltam a lanet és egyből jött a piszkálgatas sokáig nasus és jaxet erőltettem csak az volt a gond hogy java részt a meccseken top jg premade vagy mid top volt ha picit jobban kimuttatam az erőmet lanen jött a 2emberes gank 2szer 3szor és vége is lett a lanemnek adc meg azért nem erőltetem mert nem szeretnék idegbeteg lenni a sokadik 4 emberes bot lane gang bangtöl igaz hogy supportként is ott vagyok de teljesen más felelősséget vállal egy support mint egy adc egy meccs során Igaz hiába vár egy bluezort az ember de sokan azzal meg elégednek ha már nem gankel sárkányokra heraldra azért oda figyel én is játszok olykor jgt nem könnyű el dönteni hogy most mégis mi a jó a csapatnak mert nem minden esetben tud az ember jót gankelni vannak unlucky szituk amiket nem látunk előre meg amúgy se érzem magam jó jgnek túlságosan hamar kitudok égni ha nem jön össze amit tervezek A mid meg konkrétan az a lane amit néha autofillkent megkapok de nem sok jó élménnyel gazdagodtak onnan főleg hogy az a lane az amit a leginkább le tudnak szivatni ha nincs megfelelő rá látás De lehet újra bele mélyülők a top lanbe hátha az éven végre aranylik azaz ezüst 6 év után
            0 0 Válasz
  • Nhatan 3 éve
    Mivel többnyire "papír" support hőssel játszom Pyke vagy Nautilus
    0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 3 éve
    Kha6 vagy Akali perma-bann. Tény, h Darius overtuned, de ha az ember türelmes, és nem feedeli el, akk bármelyik tank hasznosabb lehet nála a játék későbbi szakaszában.
    0 0 Válasz
  • Janee 3 éve
    Nem véletlenül vannak tiltva
    0 0 Válasz
  • VEBende 3 éve
    Jax
    0 0 Válasz
  • meseljrola 3 éve
    jax
    0 0 Válasz
  • vinczeattila22 3 éve
    Senna
    0 0 Válasz
  • esox9 2 éve
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!