Új járművel és reputation rendszerrel érkezett meg a PUBG 10.2-es frissítése

Új járművel és reputation rendszerrel érkezett meg a PUBG 10.2-es frissítése

Az update már elérhető az élő szervereken!

A különleges, igen kicsi térkép, valamint a terepmotorok után a PUBG fejlesztői egy újabb járgánnyal bővítették a játék kínálatát, a 10.2-es frissítés valamivel kevesebb változást hozott a játék életébe, mint azt megszokhattuk, de közel sem értéktelenebbeket. Nézzük is, hogy miből élünk ezúttal!

PUBG Invitational.S

Hamarosan kezdetét veszi a PUBG Global Invitational.S, ami az eddigi eseményekhez hasonlóan hoz skineket, feszült pillanatokat és pick'emet a játékosok, nézők számára. Ehhez köthetően egy nagyon érdekes funkciót vezetett be a PUBG Corp., 10 óriási képernyőt helyeztek el Erangelen és Miramaron, amelyeken a játékon belül, élőben lehet majd követni a PGI.S eseményeit. Természetesen gondoltak arra is, hogy nem mindenki fogja ezt díjazni, így a Settings > Gameplay > Functions menürészben kikapcsolható a funkció. Amikor offline az adás, a képernyőkön PGI.S trailerek fognak menni.

Új jármű: Coupe RB

  • 2 személyes verda
  • A max sebessége 150 km/h
  • Erangelen, Miramaron és Sanhokon található meg

A Coupe RB nem tudja elvinni az egész csapatot squad esetén, ellenben fürge, így jó gyorsan oda repíthet, ahova csak akarjuk.

Reputation rendszer

A reputation, avagy hírnév rendszer segítséget nyújt abban, hogy a többi játékos kapjon rólad egy előzetes képet. A Team Finder során minden játékos reputation szintje látszódni fog, ez pedig egy 0-5 közötti osztályzatot jelent. A szám remekül növelhető a sportszerű játékkal, és remekül csökkenthető toxic viselkedés esetén.

Ezenfelül frissítettek a ranked mód penalty rendszerén és stunt emote-ok is érkeztek, melyek Dirt Bike exkluzív kiegészítők, és repülés közben lehet használni őket! Ezekről bővebben olvashattok itt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!