Bruno Fernandes történelmet írt új POTM lapjával

Bruno Fernandes történelmet írt új POTM lapjával

Olyan impozáns játékosok mellé jegyezték fel, mint Dennis Bergkamp, Cristiano Ronaldo, Thierry Henry, Frank Lampard, Paul Scholes, Alan Shearer vagy Jamie Vardy, de egy tekintetben mégis előttük van.

Bruno Fernandes egy jól kitaposott úton igyekszik haladni, ugyanis Cristiano Ronaldohoz hasonlóan ő is a Sportingtól kerül a Manchester Unitedhez, ahol aztán elképesztő formát mutat. 2020-ban a 25-szörös válogatott futballista negyedjére is megkapta a hónap legjobb játékosa elismerést. A Premier Leagueben először februárban választották meg a hónap legjobbjának, majd júniusban is kiérdemelte ezt az elismerést. Aztán az év utolsó két hónapjában ugyancsak Fernandes kapta meg a díjat.

Ez azt jelenti, hogy egy naptári éven belül négy alkalommal választották meg őt a mezőny legjobbjának, és erre a díj 1994-es indulása óta nem volt példa. A középpályás decemberben a United összes találkozóján kezdőként lépett pályára, így hát hatszor öltötte magára a szerelést, és ezt három góllal, valamint négy gólpasszal hálálta meg. Az új lapja éppen ezért elég komolyra sikeredett, és bár a FIFA 19 és 20-ban kapott valamivel jobbat, így is ez az egyik legjobbja a játékszériában:

A POTM rekordot egyébként Sergio Agüero tartja hét trófeával, őt Steven Gerrard és Harry Kane követi hat-hat elsőséggel. Robin van Persie és Wayne Rooney egyaránt ötször érdemelte ki a díjat.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!