LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.1-es frissítésnek

A szezonindító frissítés után több hős győzelmi aránya visszaesett.

Hatalmas patchcsel rajtolt el a 11. rangsorolt League of Legends szezon, azonban az igazán drasztikus változások a metában még váratnak magukra. A 11.2-es frissítésben számos hős és tárgy változik, a Galeforce gyengítés következtében az ADC-k számára jöhet el egy újabb sötét korszak.

Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok, amelyek győzelmi aránya a leginkább visszaesett a 11.1-es patchben kapott nerfeknek köszönhetően.

Yasuo

Két tárggyal erősebb, ennek ellenére nem igazán találja a helyét a metában a leghírhedtebb LoL hős. A szintenkénti AD csökkentése miatt 18-as szintre 18-cal kevesebb AD-val számolhatnak a Yasuo játékosok.

Yone

Egy az egyben ugyanazokon a módosításokon ment keresztül, mint testvére. Csökkent a szintenkénti AD, cserében nőtt kéttárgyas power spike. A 48% körüli győzelmi arány elárulja, hogy hiába tartják sokan a meta egyik legerősebb hősének, a számok erre rácáfolnak.

Pantheon

Csökkentették a HP visszatöltést, valamint a felerősített W rosszabbul scale-el AD-ból. Nem tűnik drasztikus nerfnek, de ennek ellenére közel 3%-kal esett vissza Pantehon győzelmi aránya, ami alulról karcolja a 48%-ot support szerepben a Platinum feletti ranked meccseken. Topon és miden, valamint jungle-ben nem ennyire rossz a helyzete, de ott is 1-2%-ot romlottak a statisztikái.

Master Yi

A legnagyobb vesztese a 11.1-es frissítésnek Wukong mestere, akinek az Alpha Strike-ján (Q) emelték meg a töltési időt magasabb szinteken. Nem lehet már meggondolatlanul nyomkodni a Q-t, mert még kill/assist után sem garantálja semmi, hogy lesz idő még egyszer elnyomni. Nehezebb lett Yivel jól játszani, ezt a győzelmi aránya és választási aránya is alátámasztja. Cserében többet bannolják, mint néhány héttel ezelőtt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Yasuo vagy Yone az erősebb miden?