Hirdetés

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.1-es frissítésnek

Több hős örül annak, hogy buffolta őket a Riot Games a jelenlegi frissítésben.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: World of Tanks

Hirdetés

Jövő hét szerdán megérkezik az éles szerverekre a 11.2-es League of Legends frissítés, amelyben számos hős, tárgy, sőt még egy rúna is változik az előzetes tervek alapján. Ameddig megérkezik a metát felpezsdítő változtatáscsomag, addig tekintsetek kicsit vissza és nézzétek meg, hogy mely hősök győzelmi arányai javultak a legnagyobb mértékben azok közül, amelyek a jelenlegi, 11.1-es szezonindító patchben kaptak buffot.

Xayah

Rakan párja végre kapott egy kis figyelmet a játékegyensúlyért felelős csapattól, de ez még mindig kevésnek tűnik. Hiába kisebb a töltési időa Bladecalleren (E), sőt még kevesebb manába is kerül, ennek ellenére Xayah a gyengébb lövészek közé tartozik, akiket jelenleg nem érdemes választani rangsorolt mérkőzéseken.

Gnar

Három képességét is megerősítették, mini és mega formában egyaránt kapott buffokat a hős. Ezeknek a változtatásoknak köszönhetően több, mint duplájára nőtt a választási aránya, emellett 50% fölé kúszott a győzelmi arány mutatója. Mindenképp jó lenne látni, ha visszatérne a metába a bumerángot dobáló karakter, mivel üde színfoltja a felső ösvényes metának.

Qiyana

Az alap HP regenjét, valamint a kezdő alapsebzését növelték meg, ami már elég lehet ahhoz, hogy túlélje a mides párharcokat, valamint a dzsungelben ne szenvedjen annyira a korai szinteken. Az orgyilkos közelharci karakterért lelkesednek a profik, azonban az ínséges idők már hónapok óta tartanak a hős számára. Talán ezek a változtatások ismét ráirányíthatják a figyelmet.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted Qiyana jungler vagy mides inkább?

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Ciryos 1 hónapja
  Idézem: "Rakan párja végre kapott egy kis figyelmet a játékegyensúlyért felelős csapattól" Mi az hogy végre? Season 10-ben vagy 5 buffot biztos kapott...
  0 0 Válasz
  • PlanCake 1 hónapja Ciryos
   Jogos. De sajna így sem ér sokat még mindig... Kicsit figyelmesebb figyelmet is kaphatna már
   0 0 Válasz
  • SirMatthieu 1 hónapja Ciryos
   Ez támogatótól is függ,pl a besoroló meccseimbol 8at rakan xayah párossal nyertünk. Együtt még mindig működik,főleg goldig :D
   0 0 Válasz
  • ProtonP 1 hónapja Ciryos
   Attol még gyenge a többi botlanerhez képest
   0 0 Válasz
 • LeWiatan 1 hónapja
  Support Quiana Imperial mandate-el broken ????
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Hova xayah
  0 0 Válasz
 • kakiskukorica 1 hónapja
  Yasuo
  0 1 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gyenge
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés