Egy hasznos opciót hiányolnak a játékosok, mely időt takarítana meg

Egy hasznos opciót hiányolnak a játékosok, mely időt takarítana meg

Valóban mindkét félnek hasznos lenne bizonyos esetekben.

Azon túl, hogy valaki milyen ügyes a FIFA 21-ben, az is számít, milyen együttest sikerült összeraknia. Ez a két tényező pedig szülhet sok esetben olyan helyzetet, hogy a két küzdő fél nincs egy szinten, az eredmény pedig kiütés. Ezekben az esetekben két variáció létezik, az egyik, hogy végigszenvedik a találkozót, a másik pedig, hogy a nagy hátrányban lévő fél kilép. Valószínűleg mindenkivel fordult már elő, hogy nagy arányban nyert vagy vesztett, de nagyon elkezdte unni az aktuális meccsét emiatt, ráadásul az ellenfél nem hagyta el a meccset.

Vannak, akik ragelnek és vannak akik nem, de ez valószínűleg mindenkit érint, előbb utóbb biztosan, persze azért nem mindenkivel ugyanolyan sűrűn történnek meg az ilyen szituációk. Erre jött a közösségnek egy érdekes ötlete, melyen tényleg el lehetne gondolkozni, különösen az EA Sportsnak:

"Vannak azok a helyzetek, amikor Neymart, Mbappet, Ronaldót, valamint ikonokat használó csapatokkal állok szemben, és a félidőben 6:0-ás vagy annál is nagyobb hátrányban vagyok. Miért nincs arra lehetőségem, hogy tisztelettel elfogadjam az ellenfelem jobb nálam, és szimplán feladjam a mérkőzést, mindkettőnknek megspórolva az idejét."

Persze ki lehet lépni egy szó nélkül bármikor, csak ugye FUT Champions esetében például a játékos elo pontszáma ezt megsínyli, illetve van egy DNF (Do Not Finished = be nem fejezett) szorzó is. A DNF szorzó egy olyan együttható, amely számolja a befejezetlen mérkőzések számát, valamint nézi a különböző játékmódokok nehézségeit és az ellenfeleket. Ez pedig azt jelenti, hogy ennek a számnak megfelelően a találkozó utáni coin kevesebb lesz.

Ezt még rosszabbá teszi a sportszerűtlen játékosok csoportja, akik minden egyes góluknál végignézik a teljes replay szekciót. Ha talán ezekben az esetekben tisztességesen fel lehetne adni, az barátságosabb elválást vagy kevésbé frusztrált játékosokat eredményezne. Ti mit gondoltok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!