Hirdetés

LoL: Ez a Bramble Vest átalakítás segítene az öngyógyító mágusokkal szemben

Hiába tankosak a tankok, ha folyamatosan maximális életerőn tudja néhány mágus ütni őket.

Hirdetés

A 11. rangsorolt szezonban még mindig jó helyzetben vannak a tankok, amelyekkel a felső ösvényen, a dzsungelben és a támogató szerepben is találkozhattok. A Bami's Cinderből építhető mitikus tárgyak erősek, az armort és magic resistet biztosító egyéb legendás tárgyak közül több megállja a helyét a metában. A jelenlegi Thornmail és Bramble Vest azonban csak azon ellenfelekkel szemben működik, amelyek alaptámadásokkal püfölnek, a Vladimir, Cassiopeia, Sylas öngyógyításai ellen semmit sem ér. Ez ihlette meg az egyik LoL-ost, aki előállít egy koncepcióval, ami megoldhatná ezt a problémát.

Tulajdonképpen nincs igazán szükség erre az átalakított Bramble Vest dologra, mivel a Force of Nature, a Spirit Visage és az Abyssal Mask elegendő mágikus ellenállást biztosít a tankos mitikus tárgyak mellett. Amiért azonban van relevanciája, hogy az Obilivion Orb és a Bramble Vest mellett nincs egy olyan olcsó alternatíva, ami megállítaná egy Vlad scale-elődését.

A Vicious Helmet az egy célpontra ható képességekre is beadná a Grievous Wounds effektet, ami 40%-os HP visszatöltés csökkentést biztosítana. Így a Vladimir Transfusion, a Sylas Kingslayer és a Cassiopeia Twin Fang kapna egy countert. Jó eséllyel ezek az ötletek a Riot fejlesztőinek a fejében is megfordultak, azonban úgy voltak vele, hogy minek tovább erősíteni a tankokat, amelyeket így sem egyszerű megállítani, ha korai előnnyel rendelkeznek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted kéne egy öngyógyító mágusok elleni tárgy a tankoknak?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés