Hirdetés

LoL: Kínos képek szivárogtak ki róla, 4 év után térne vissza az ex-profi

2017 októbere után adott életjelet magáról Krepo a közösségi oldalán.

Hirdetés

2020 májusa óta nem játszott mérkőzést, sőt semmilyen tisztséget nem töltött be egyetlen League of Legends csapatban sem Mitch "Boris/Krepo" Boorspoels, az EU LCS egyik leghíresebb támogató játékosa. A 30 éves idéző 2011 decemberében kezdte meg profi pályafutását, játszott a CLG Europe klubjában, majd az Evil Geniusesban, hogy végül a Team Vitalityben, csereként fejezze be aktív karrierjét. Hivatalosan sosem vonult vissza, azonban az utóbbi néhány évben inkább a háttérből igazgatta a fiatal tehetségeket, miközben alig osztott meg magáról személyes tartalmakat a közösségi médiában. Közel négy év hallgatás után posztolt újra SkumbagKrepo, aki hatalmas személyiségfejlődésen ment keresztül "remetesége" alatt.

Nagyon hosszan írt az ex-profi LoL-os arról, hogy emberileg mennyire tartotta magát egy önző, nárcisztikus egyénnek, akinek függősége több fronton is megjelent. Az önfényezés mindennapos volt számára, ennek rendelte alá a kapcsolatait, a karrierjét, gyakorlatilag mindent. A "gyógyulási fázis" sikeresen lezajlott, így Krepo most már alkalmasnak tartja magát arra, hogy visszatérjen a médiába. A következő hetekben streamelni fog a saját közösségének, az adásokban főleg az LEC mérkőzések elemzése lesz a fő tartalom.

A 2021-es LEC tavaszi szezon január 22-én rajtol el egy G2 Esports vs MAD Lions rangadóval. Az adásokat élőben, magyar nyelven követheted az Esport2tv Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te láttál valaha LoL meccset, ahol Krepo játszott?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  ki ez a krapek?
  0 0 Válasz
  • PlanCake 1 hónapja apheliospontgg
   Egy ex EULCS/LEC játékos, aki talán akkor volt élete formájában, amikor a friss topligás Schalke csapatában Vízcsacsival együtt nyári rájátszás döntőt játszott a Fnatickal és majdnem kijutott a worldsre. Ráadásul ha jól emlékszem, akkor ebben a tavaszi szezonban ('17 vagy '18 spring split) az első meccseket Upset hiányzása miatt ADCként kezdte és nem ment neki rosszul. Bár az év nagy részében itt is csak Vander cseréje volt...
   0 0 Válasz
 • HimeePanda 1 hónapja
  Minek ter vissza? 30 evesen mar romlanak a reflexek. Nem fog ugyanolyan profin katszani mit anno
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Nem ismerem őt
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés