LoL: Ismerd meg a magyar nyelvű LEC adások talentjeit

LoL: Ismerd meg a magyar nyelvű LEC adások talentjeit

Január 22-étől indul az LEC 2021-es tavaszi szezonja, természetesen élő magyar kommentár mellett.

Január 22-én megkezdődik az LEC 2021-es tavaszi szezonja, rögtön egy G2 Esports - MAD Lions rangadón szurkolhattok kedvenceiteknek. Minden adásnap vár titeket a magyar stáb, amely élőben hozza el az összecsapásokat az alapszakaszban és a rájátszásban egyaránt. Az alábbiakban megismerhetitek a talenteket, vagyis a kommentátorokat és műsorvezetőket, akikkel a következő hétvégéken találkozhattok.

Fontos "Arwyll" Dániel - akció/elemzőkommentátor

A Magyar LoLTV alapítója 2021-ben visszatér, hogy vele együtt éljétek át az idei év legizgalmasabb európai League of Legends mérkőzéseit.

Koncz "Livius" Máté - akciókommentátor

Liviusszal a Megyék Csatájában találkozhattatok legutóbb, de nem sok ideje maradt pihenni, mert az LEC legnagyobb akciói már alig várják, hogy az ő hangján jussanak el hozzátok.

Békés "Darcigh" Márton - elemzőkommentátor

Egy újabb Magyar LoLTV-s veterán tér vissza az első számú európai LoL ligához, ugyanis Darcigh erősíti az elemzők csapatát az LEC 2021-es tavaszi szezonjában.

Mihály "Mentsvar" Zalán - akciókommentátor

Legyen szó MNEB-ről, LEC-ről, LFL-ről vagy Megyék Csatájáról, Mentsvar rappelése elmaradhatatlan összetevője a magyar nyelvű LoL adásoknak.

Riczy "noizR" Dániel - elemzőkommentátor

Az Illés Akadémia Spirit edzője szakmai tudását megcsillogtatja a legerősebb európai LoL csapatok összecsapásain a következő hónapokban.

Makaria "makariagaming" Márk - elemzőkommentátor

A Grim Ravens meccsei után a Megyék Csatája összecsapásait elemezte Magyarország legnagyobb szintű játékosa, ezúttal az LEC közvetítésekben találkozhattok vele.

Balogh "Rka" Réka - műsorvezető

Óriási tapasztalattal rendelkezik műsorvezetőként, a szívéhez legközelebb a League of Legends áll a videójátékok közül. Ha ezt a kettő dolgot összeadjátok, máris megkapjátok Rkát, mint az LEC adások egyik házigazdáját.

Huzsvári "Anniewhere" Patrik - műsorvezető

Sokáig Anniewhere volt hazánk legnagyobb szintű játékosa, azonban ezt a szenvedélyét háttérbe szorította, hogy aktívan építse közösségét és szerepeljen a legnagyobb League of Legends versenyeken, mint műsorvezető és caster. Az LEC 2021-es tavaszi szezonjában előbbi szerepében emeli majd az adások színvonalát.

Dienes "Loemifar" Valentin - műsorvezető

Tavaly casterként, idén műsorvezetőként találkozhattok Loemifarral, aki már több, mint tíz éve játszik aktívan a Riot Games MOBA-jával.

Az első magyar LEC adás január 22-én 17:00-kor kezdődik, a mérkőzéseket az Esport1 oldalán és az Esport2tv Twitch csatornán követhetitek élőben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!