LoL: MVP címmel nyitotta Bluerzor a 2021-es tavaszi LFL szezont

LoL: MVP címmel nyitotta Bluerzor a 2021-es tavaszi LFL szezont

Kiváló egyéni teljesítménnyel rukkolt elő Bluerzor a Team BDS első LFL meccsén.

Tökéletesen indította Team BDS-es karrierjét Magyarország legmagasabban rangsorolt profi League of Legends játékosa. Subicz "Bluerzor" Dániel Nidalee választására nem volt ellenszere a GameWard csapatának, ahol egykori csapattársa, toucouille játszott a középső ösvényen.

30 percre sem volt szüksége a Team BDS-nek ahhoz, hogy átmenetileg a tabella élére ugorjon. Az 5-1-4-es statisztika már önmagában is jól mutat, de emellett Bluerzor a csapata összes sebzésének 21,9%-át vállalta magára, miközben holtversenyben első helyen végzett a gyilkosságokban való részvétel tekintetében. Az LFL csapata a felsorolt tényezők miatt odaadta a magyar dzsungelesnek a meccs MVP-je címet, amiből remélhetőleg még jó párat begyűjt majd a tavaszi szezon során.

Pihenésre nincs idő, ma este 20:00-tól a Vitality.Bee gárdája ellen bizonyíthat ismét a Team BDS és Bluerzor. A Team Vitality fiókcsapatában ismerős arcokkal találkozhattok, ugyanis az alsó ösvényen Bluerzor korábbi gamersorigines csapattársai, SMILEY és HustlinbeasT játszanak. A meccset francia nyelven az OTP LoL Twitch csatornáján követhetitek élőben. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!