Újabb röhej, egy glitch miatt félmeztelen emberek jelennek meg a FIFA 21 meccsein

Újabb röhej, egy glitch miatt félmeztelen emberek jelennek meg a FIFA 21 meccsein

Ha az ember nem a saját szemével látná, akkor talán el sem hinné már ezeket.

A FIFA 21 alig jelent meg három hónapja, de talán egy részben sem jött elő ennyi elképesztő hiba. A játékvezető ténykedése néha önmagában kabaré, az év ítelete mellett néha vígan hagyja továbbmenni a mérkőzést egy mezőnyjátékos kézzel történe védése után. És akkor a további buta bugokról nem is beszéltünk, de nehéz elmenni szó nélkül az olyan glitchek mellett, amelyek már totálisan nevetségessé teszik az első számú futball "szimulátor" szoftvert.

Most egy rajongó Twitteren tett közzé képeket, ahol félmeztelen alakokat lehet látni a stadionban, legyen szó a helyszínt biztosító rendőrről, fotósról vagy másféle személyekről. Először azt hitte, hogy káprázik a szeme, de aztán több játékostól is előkerültek hasonló képkockák, amivel inkább hasonlít a pálya egy sztriptízklubra, semmint egy hivatalos mérkőzésre. Ez továbbá azért is fura, mert az EA Sportsnál ezeket a felső testeket le kellett modellezni ehhez, és elég nehéz olyan indokot találni, ami megfelelő lenne a pucér alakok megjelenéséhez.


Kattints a képre a galéria megtekintéséhez

Kérdés, hogy mennyire szeretnének még foglalkozni a fejlesztők a FIFA 21 technikai oldalával, mert ez így nagyon kiábrándító, főleg annak tudatában, hogy idén tavasszal még komoly versenyeket is beterveztek. Ehhez azért nem ártana egy normálisan működő játék sem.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!