Kézzel védett egy mezőnyjátékos, de mi következett utána?

Amikor már azt hitted, hogy mindent láttál a játékban, akkor a FIFA 21 még mindig tud meglepetést okozni.

Néhány hete került fel a netre egy felvétel, melyen egy minden eddiginél furább esemény történt. Csak most kezdték el felfedezni a játékosok, hogy ez bizony tényleg mindennek a teteje. Korábban írtunk már róla, hogy a játékvezető képes totális analfabéta módjára működni, de a mostani szituációnál nem lehet tudni, hogy "ő" nem vette észre ezt a megmozdulást vagy szimplán kihagyott a mesterséges intelligencia.

A 62. percben történt, hogy egy játékos Lukakuval tört kapura, és ziccerben úgy rúgta meg a labdát, hogy az ellenfél kapusa csak beleütni tudott, így az folytatta az útját a gólvonal felé. Ekkor viszont megérkezett Varane, és tisztán látható, ha az ember lassítva kikockázza, hogy lendíti a kezét és azzal üti el a játékszert. Ezzel megakadályozta a gólszerzést, ez tiszta sor, viszont a bíró sípja teljesen néma maradt, ráadásul az ellenfélnek saját játékosához pattan a labda - Mendy -, így ő felszabadíthat vagy elkezdhet új támadást építeni. Sem büntetőt nem osztott ki a játékvezető, de még csak lappal sem szankcionálta a francia hátvéd cselekedetét.

A legnagyobb baj, hogy ezek az óriási bakik is már csak egyek a sok közül, viszont nagyon le tudják rombolni a játékélményt. Vajon mikor kezd el jobban odafigyelni az EA Sports az ilyesmi glitchekre?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!