LoL: Végre kijavították az MMR hibákat, több LP jár a győzelmekért

Végre nem kell amiatt keseregni, hogy több LP-t buktok, mint nyertek.

Mark Yetter, azaz Riot Scruffy megosztotta a közösségi média oldalán, hogy a 11.2-es League of Legends frissítésben végre sikerült a programozóknak javítani az egyik legnagyobb hibát. Rengetegen panaszkodtak arra, hogy kimagaslóan jó győzelmi sorozat mellett sem kapnak annyi LP-t, amennyit egy vereséggel elbuknak. Az MMR problémák, valamint az LP-szerzés hibáit fixálták, így semmi sem állhat a létramászás útjába.

A vezető játékmenet dizájner elárulta, hogy MMR hibákba ütköztek a játékosok, amelynek eredménye volt, hogy kevesebb LP-t szereztek, mint amennyit buktak (+12 LP, hiába voltak win streakben, -15 LP vereség esetén). A javítást a 11.2-es patchben élesítették a szervereken, amelyet az okozott, hogy az LP rendszert szerették volna összességében fejleszteni. Remélhetőleg a jövőben nem fordul elő ilyen, mert a komoly célokat dédelgető játékosokat eltántoríthatja a rankedezéstől, ha maga a rendszer szabotálja őket abban, hogy minél magasabb szintekre jussanak el.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!