Egy esetben elkelhet a K&H MNEB HPCL első helye az utolsó előtti játéknapon

Egy esetben elkelhet a K&H MNEB HPCL első helye az utolsó előtti játéknapon

Két játéknappal a vége előtt matematikailag még hét együttes pályázhat a bajnoki címre, de akár el is dőlhet a tavaszi szezon.

Ha a realitást nézzük, akkor viszont már csak 3 olyan csapat maradt, akik joggal pályáznak a bajnoki aranyéremre.

Az MTK Budapest a legjobb teljesítményét nyújtja, mióta a versenysorozat K&H MNEB HPCL néven fut, és először vannak olyan olyan helyzetben, hogy két játéknappal a vége előtt még mindig kettő pont előnyben vannak. Nem lesz azonban könnyű dolguk a hétvégén, hiszen az elmúlt hetekben a folyamatosan javuló formát mutató TrollFoci ellen kellene minden egyes pontot bezsebelniük. Az utóbbi 10 mérkőzésükön nem szenvedtek vereséget, és többek között a Honvéd, valamint a Puskás ellen is több ponttal gazdagodtak. A kék-fehéreket üldöző bolyból a Veszprém bepótolta az elmaradt párharcát a Puskás ellen, és mind a két találkozón begyűjtötték a három pontot, ezzel nagyon felzárkóztak az éllovasra, viszont nem csak előre kell tekinteniük. A ZTE ellen folytatják a küzdelmet, miközben a lesben álló Honvéd a hibázásokra vár. A piros-feketék a középmezőny egyik legjobbját, a Genesis Gaminget fogadják, majd utaznak hozzájuk - virtuális értelemben. Abban az esetben, ha az MTK, Veszprém, illetve a Honvéd nyer, akkor az utolsó forduló dönt az első hely sorsáról. Minden más esetben erőteljesen számolgatni kell, és át is alakulhat a dobogósok sorrendje.

Bajnoki címet abban az esetben ünnepelhet az MTK, ha a Veszprém mindkét mérkőzését elbukja, ők pedig legalább 4 pontot gyűjtenek. A hétvégén az alábbi mérkőzéseket lehet élőben nézni az esport1 facebook és Youtube csatornáján:

Január 24. vasárnap

20:00 Veszprém Futsal eSport vs ZTE FC eSport
21:00 MTK Budapest vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

A forduló további párosításai:

  • Future Gaming vs Nutri8 eSport
  • HELL Honvéd vs Genesis Gaming
  • PTE PEAC vs Vasas SC Sportbusz
  • DVSC Esport vs Puskás Akadémia eSport

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!