Nagyon jó áron jött meg a Ligue 1-ben futballozó török ifjú POTM kártyája

A FIFA 21-ben négy hónap alatt már a második Lille játékos kap POTM kitüntetést.

Ami nem is véletlen, hiszen a Lille gárdája jelenleg a második helyen tanyázik a Ligue 1 francia bajnokságban, 42 ponttal holtversenyben a PSG-vel. Az UNFP - Union nationale des footballeurs professionnels - a hivatásos labdarúgók elsődleges szakszervezete Franciaországban, melyet többek között Just Fontaine alapított 1961-ben.

Ez a testület hivatott azt is megszavazni, hogy ki legyen egy adott hónap legjobbja a francia élvonalban. A hónap közepére pedig sikerült megállapítaniuk, hogy decemberben a Lille futballistája felülmúlt mindenkit, öt mérkőzés alatt a két góljával és két gólpasszával ezért Yusuf Yazici érdemelte ki az elismerést. Remek eredmény ez a 23 éves török válogatott játékos számára, aki többek között olyan neveket utasított maga mögé a szavazáson, mint Jonathan Ikoné, Renato Sanches vagy Jonathan Bamba. Úgy tűnik Christophe Galtier edző kezei alatt a 4-4-2-es rendszerben sikerült megtalálni a helyét.

Ez egyébként Yazicinek a negyedik lapja a játékban, az alap 76-os mellett kapott már Team of the Week és Team of the Group Stage verziót is, de ez a mostani magasan a legjobb kiadása. A megszerzéséhez két csapatot kell összerakni, egy 80 és a 83-as Chemistryvel, amely körülbelül 50 ezer coinból ki is hozható.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!