Elég drága módszer, de így az egész pályát lehet szinte látni a FIFA 21-ben

Elég drága módszer, de így az egész pályát lehet szinte látni a FIFA 21-ben

Egy tizenéves játékos egy frappáns módszert talált ki arra, hogy jócskán megnövelje FIFA-játékélményét.

Erre talán még nem sokan gondoltak, amit összehozott ez a fiatalember, pedig mostanában már van lehetőség ilyen monitorokat vásárolni, mint amit ő is kiválasztott magának. Ehhez hozzátartozik az is, hogy egy nagyon drága szettet állított össze, de talán számára megérte a pénzt. Seattle-ben éll az a 19 éves számítástechnikai hallgató, aki sokat töprengett azon, hogy egyáltalán megossza-e a FIFA közösséggel a specifikációját, de aztán végül csak megtette. Az 5120x1440 képarányú fotón egy 1500 dolláros (körülbelül 440 ezer forint) Samsung Odyssey G9 monitor látható, miközben egy FIFA 21 meccset játszott éppen a Turf Moor-ban - Burnley FC stadionja.

Emellett ez egy olyan beállítás, amelynek a segítségével a meccsek során egy játékos a teljes pályát látja. Alapvetően ez egy nagyon hasznos funkció tudni, hiszen ez megkönnyíti a játékmenetet - állítja a Reddit-en Gatsbuu néven ismert tinédzser. Persze nem árt azért, ha az ember ki is tudja használni.

A SPORTbible készített vele egy interjút, ahol Gatsbuu megosztotta milyen setupja van, és erről a beállításról is mesélt.

"Számos ok miatt tetszett meg ez az ötletes és igen nagy szélességű monitor. Elsősorban a produktivitás érdekében akartam beszerezni, mivel én egy informatikus hallgató vagyok, és az extra képernyő nagyon hasznosnak bizonyul a kódoláshoz és a multitaskinghoz. Emellett persze szeretem a játékokat is, és nagyon szórakoztatónak találtam a hatalmas monitort bizonyos címek esetében, mégis a FIFA és a Call Of Duty a legjobb számomra ilyen ultra széles képernyőn. A FIFA különösen szórakoztató ezen a monitoron, mert a képarány lehetővé teszi, hogy játék közben szinte a teljes pályát lássam. Ez nagyon praktikusnak bizonyulhat a hosszú labdák esetében, időnként ezekre az ellenfelem nem igazán tud számítani, valamint a védekezésben is nagyon sok hasznát veszem, mivel mindig tisztában vagyok a védőim helyzetével."

A fiatal játékos állítása szerint a teljes setup körülbelül 6500 dollárba került, de a tanulmányai és a különleges játékélmény miatt jó beruházásnak minősült, és szerint jó néhány esetben mindenképpen nagy segítséget jelenthet a FIFA-ban ez bárkinek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!