LoL: Megvan az első magyar streamer, aki Challenger lett a 11. rangsorolt szezonban

A K&H MNEB S2 League of Legends döntőjének legértékesebb játékosa ért el a Kihívó rangot második magyar idézőként.

Aki követi a legnagyobb magyar League of Legends versenyeket, vagy csak hébe-hóba feltéved a Twitch platformjára, annak nem kell bemutatni Paksai "Paresz" Bálintot. A zseniális jungler már hosszú évek óta meghatározó szereplője a félprofi magyar LoL közösségnek, ezúttal a Challenger (Kihívó) versenyben végzett az első helyen hazánk LoL-os streamerei (az első magyar játékos Selfish TB (Elise Presley volt) között. A K&H MNEB S2 döntőjének MVP-je 57%-os győzelmi aránnyal, egy elképesztő Karthus rohammal elhódította a világ legnépszerűbb MOBA-jában elérhető legmagasabb rangot.

Aki ott volt az élő közvetítésben, az tudhatja, hogy a mindent eldöntő mérkőzésen Olaffal kellett szóló carryznie a meccset, a Quadra Kill és az OP.gg meccs MVP címe elárulja, hogy megérdemelten nyerte meg Paresz ezt az összecsapást. 

Zserap fiókján tehát megvan a Kihívó az egyik legtehetségesebb magyar játékosnak, jöhet az EUW szerver, ahol megismételheti ezt a nagyszerű teljesítményt. Ha tehetitek nézzétek Paresz streamjeit, mert rengeteget tanulhattok a játék egyik legnehezebb szerepéről, valamint láthatjátok milyen az, amikor a kliens úgy dönt, hogy Annie midre kényszeríti a dzsungel main legényt.

Paresz EUNE felhasználói fiókjáról itt tudhattok meg többet, az EUW accról itt nézegethettek statisztikákat. 2020-ban az ajkai srácnak sikerült elérnie EUNE szerveren a Rank 1 Challengert, idén megismételheti szerintetek ugyanezt a teljesítményt? Csatlakozzatok a népes rajongói táborhoz és szurkoljatok Paresznek, hogy ismét felülhessen a keleti League of Legends szerver trónjára!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted összejön a Rank 1 Paresznek a 11. szezonban?