LoL: Elárulta a Riot, hogy mikor érkezik a Rammus mini-rework

LoL: Elárulta a Riot, hogy mikor érkezik a Rammus mini-rework

Hamarosan begurul az éles szerverekre Rammus, a páncélos.

A 2021-es év egyik legnagyobb meglepetése, hogy a Riot Games úgy döntött, nem csak Dr. Mundo kap átalakításokat. Mindenki kedvenc páncélos tankja, Rammus kap majd egy jó adag változtatást, amelynek keretében megújul többek között a végső képessége. A mini-rework első részleteit már megosztotta Mark Yetter, azonban a 11.3-as frissítéshez kapcsolódó kommentjéből már az is kiderült, hogy mikor érkezhet az éles szerverekre a régi-új karakter.

Készpénznek nem szabad venni Riot Scruffy szavait, de a 11.5-ös patchre tervezett határidő nem tűnik vállalhatatlan feladatnak. A hivatalos menetrend szerint ez a frissítés 2021. március 3-án érkezik meg a szerverekre, vagyis legkorábbi időpontja a Rammus mini-rework élesedésének ez a szerda lehet. Scruffy megjegyezte, hogy természetesen ez még nem kőbe vésett időpont, dolgoznak rajta a fejlesztők.

Az új végső képesség mellett kisebb változtatást kap a Puncturing Taunt (E), valamint akkor sem kéne meglepődni, ha a "sebességmámor" érzet megteremtése érdekében a Q, vagy a hős alap mozgási sebessége változna. Emellett természetesen új hangok és vizuális effektek érkeznek a LoL egyik legrégebbi hőséhez. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már a Rammus mini-reworköt?