LoL: Még több változást kap Jinx, hogy használja a high ELO/profi mezőny

LoL: Még több változást kap Jinx, hogy használja a high ELO/profi mezőny

Alaposan belenyúlnak a karakter képességeibe, hátha ezzel sikerül beemelniük őt a metába.

A lövészek helyzete jelenleg komoly fejtörést okoz a Riot Games játékegyensúlyért felelős csapatának, legyen szó a low ELO pickekről, vagy a profi játékosok választásairól. Egyik oldalról kellő védelmet kell biztosítani a kisebb-nagyobb távolságból lövöldöző hősöknek az orgyilkosok és mágusok ellen, másik oldalról megfelelő sebzéssel kell felruházniuk őket, hogy képesek legyenek lebontani a hatalmas tankokat és bruisereket. Jinxet hiába vizsgálta a Riot ezen szempontok alapján, nem sikerült túl sok értékelhető eredményt lejegyezniük. Ennek érdekében alaposan átalakítják az őrült rakétás lányt, hátha ez segít neki beszivárogni a pickek közé.

A Mark Yetter által megosztott 11.3-as patch leírásában szerepelt Jinx, azonban kiderült, hogy ennél több dolgot szeretne módosítani a Riot Games.

11.3-as LoL patchre tervezett Jinx módosítások

  • Az alap életerőt 610 HP-ról 550-ra csökkenthetik
  • Switcheroo! (Q)
    • Rakéták távolságát 75/100/125/150/175-ről 100/125/150/175/200-ra növelhetik
    • Rakéták bónusz támadási sebességének csökkentését -25%-ról -10%-ra redukálhatják
  • Flame Chompers (E)
    • Manaköltség 70 manáról 90-re emelkedhet
    • Csapdák élesítése 0,7 másodpercről 0,5 másodpercre csökkenhet
    • Emellett a csapdák eldobásának módját változtatják még (ha nem range-ben dobtad le a csapdát, akkor először Jinx odasétált, majd ledobta, a jövőben nem sétál, hanem egyből eldobja a maximális távolságra, a kijelölt irányba a Chompereket)

A kérdés, hogy ezek a változtatások elegendőek lesznek-e ahhoz, hogy Jinx tényező lehessen Seraphine, Jhin és Kai'Sa mellett, akik jelenleg uralják a bot lane-t.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ennyi változtatás elég lesz Jinxnek, hogy meta pick legyen belőle?