Nem meglepő, hogy ki lett a 12. TOTY játékos

Nem meglepő, hogy ki lett a 12. TOTY játékos

Az argentin szupersztár nyerte a szavazást, miután a 11 fős Team of the Year csapatba nem került be, de utána a rajongóknak hála ő is megkapta a kék lapot.

Lionel Messi nagy hiányzója lett volna ennek az elit együttesnek, de most a közösségi szavazás útján végre ő is megkapta a TOTY kártyáját. Az eddigi legerősebb verziója a Team of the Group Stage volt a Bajnokok Ligájából, akkor egy 95-ös ratinget véstek a neve mellé, de a lapjára írt mutatói sem éppen rosszak. A TOTY verziója viszont bőven túltesz mondjuk úgy, hogy saját maga korábbi teljesítményén.

A videóból leszűrhető néhány érdekesség, és a főbb attribútumok révén megnéztük mennyit erősödött az argentin a játékban (az első érték Messi TOTGS lapjáról származik):

  • Pace: 88 -> 93
  • Shooting: 95 -> 98
  • Passing: 94 -> 97
  • Dribbling: 97 -> 99
  • Defense: 40 -> 43
  • Phyisical: 68 -> 73

Az simán leolvasható, hogy minden téren kapott pluszt, és nem is akármennyit, hiszen a sebessége és a fizikuma 5 ponttal lett több, de a - Defense értéket leszámítva - többi mutatóját sem kell félteni. Sokak szerint nem zárt jó évet tavaly, és akkor még lehet finoman is fogalmaztunk, de az vitathatatlan, hogy a mai labdarúgás egyik legnagyobb alakja - meg persze a futballtörténelem egyik legjobbja is - nem hiányozhat egy ilyen felhozatalból, hiszen még mindig a Barcelona abszolút húzóembere. Az összes fellépéséből, melyből 48 volt a pandémia által megnyirbált esztendőben, 27 gólt szerzett és 19 gólpasszt osztott ki.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!