LoL: Fantasztikus Battle Boss Yuumi, Rakan és Xayah fanartok, avagy készülj a harcra!

LoL: Fantasztikus Battle Boss Yuumi, Rakan és Xayah fanartok, avagy készülj a harcra!

Egy ausztrál művészhölgy elképesztő fanartokat készített, amelyek simán bekerülhetnének ebben a formában a League of Legendsbe.

Sokszor volt már téma a legnagyobb közösségi League of Legends fórumon, hogy egy-egy rajongói alkotás egyszerűen tökéletesen beleillik a karakter/Runeterra/LoL világába. Nincs ez másképp ezúttal sem, ugyanis egy Zoe Zhu névre keresztelt ausztrál szabadúszó művész összerakott egy tökéletes triót, avagy a LoL saját Rakétacsapatát. Ez nem más, mint a Battle Boss Xayah, Rakan és Yuumi hármasa, akik szeretnék megmenteni a világot a pusztulástól, miközben a zászlajuk alatt egyesül majd minden ember.

A Battle Boss téma már elég régóta jelen van a LoL-ban, az első ilyen hőskinézetet Veigar kapta még 2014. augusztus 27-én, igaz Final Boss néven. Jelenleg összesen hét skin közül választhatnak azok, akiknek az Arcade stílus ezen ága jön be a leginkább.

  • Final Boss Veigar (Legendary) - 2014. augusztus 27.
  • Battle Boss Blitzcrank - 2015. augusztus 19.
  • Battle Boss Brand - 2017. augusztus 08.
  • Battle Boss Malzahar - 2017. augusztus 08.
  • Battle Boss Ziggs - 2017. augusztus 08.
  • Battle Boss Qiyana - 2019. június 28.
  • Battle Boss Yasuo - 2019. június 28.

A hölgynek természetesen nem csak egyetlen ötlet pattant ki a fejéből, az ArtStation oldalán több más League of Legends tematikájú alkotás is megtalálható.

Az alábbi galériában Zoe Zhu legjobb LoL-os fanartjait találjátok!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.