"Ne vegyél FIFA pontot..." - erre buzdít a közösség a statisztikák alapján

A közösség egy szelete arra hívta fel a figyelmet, hogy értelmetlen elkölteni erre a pénzt, és be is mutatták, hogy miért.

Egy ideje már sokaknál kiüti a biztosítékot a FIFA pontok létezése, hiszen nem elég, hogy évről-évre meg kell venni a játékot, az Ultimate Teamben gyakorlatilag ezek megvásárlása nélkül túl sok időbe telik egy ütőképes csapat megszerzése. Persze vannak módszerek, melyekkel ügyeskedhetnek egyesek, és szerencséje is lehet egyeseknek, de a profik, és a magasabb szintre törő játékosoknál elengedhetetlen az extra ráfordítás.

Éppen ezért, meg valószínű a Team of the Year promó is ezt erősítette, egy játékos arra hívta fel a figyelmet, hogy ha lehet, akkor ne nagyon vásároljon senki FIFA pontot. Ezt két statisztikai adattal igyekezett megerősíteni, hogy aki esetleg kételkedne, annak is világos legyen a dolog. Felhozott egy 2018-as esetet, amikor a FUTWIZ oldala - amolyan tesztelés gyanánt is- 850k FIFA pontot áldoztak fel, mielőtt sikeresen szereztek egy TOTY kártyá. Ez EA Access előfizetés mellett 6380 dollárba fájt nekik, melyet ha most átszámítunk forintba, akkor majdnem 1.9 milliós értéket kapunk. Ha ez nem lenne elég elrettentő, akkor itt egy másik példa, melyet felvázoltak, iGoldenBear 10 millió coint értékben nyitogatott csomagokat, amiből végül szerzett ő is egy kék kártyát. Ez nagyságrendileg 2500 dollárnyi értékkel bírt, ami úgy 740 ezer forintot kóstál. Ezek alapján csak egy dolgot hangsúlyozott ki az illető:

"PLEASE, PLEASE, PLEASE DO NOT BUY FIFA POINTS!"

Ne vegyen senki FIFA pontot. Inkább arra buzdít mindenkit, hogy akinek van felesleges pénze, és azon töri a fejét, hogy azt az EA-nek adja, ne tegye, inkább vegyen valami kedves ajándékot a szeretteinek. Egy év múlva ez egy sokkal csodálatosabb emlék lesz, mintsem egy "Tadic" kicsomagolása. Azt hiszem ebben mi egyetértünk vele.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!