A PUBG Corp elismerte, hogy már dolgoznak a PlayerUnknown's Battlegrounds 2. részén

Az információk alapján még idén kézhez kaphatjuk az új verziót, PC-re, konzolra és mobilokra is. 

A PlayerUnknown's Battlegrounds megjelenése óta megjárta a mennyek királyságát és a pokol összes bugyrát, régi fényét azonban jelenlegi formájában már nem valószínű, hogy vissza tudja szerezni, legalábbis PC-n és konzolokon. A PUBG Corp minden bizonnyal már régóta tisztában van ezzel és annak ellenére, hogy a szezonok és a frissítések folyamatosan pörögnek, a játékosszám már közel sem akkora, mint évekkel ezelőtt. Egy multiplayer játék életében természetesnek tűnhet, így a legtöbb fejlesztő trükkökhöz folyamodik, hogy életben tarthassák az adott franchise lángját. 

A jelenlegi érában leginkább az a kézenfekvő megoldás ilyen esetben, hogy a stúdiók kicsit megkozmetikázzák a szebb napokat is megélt játékot, ráírnak egy új számot a dobozra és huss, kész is a jobb esetben több 100 millió dollár profitot termelő utód. Úgy tűnik, az EA, Activision, Blizzard és sok más prominens iparági szereplő mellett a PUBG Corp is ezt az utat választotta a PlayerUnknown's Battlegrounds esetében és az új játék megjelenésére már belátható időn belül is számíthatunk. 

A PUBG adatbányász PlayerIGN Twitter fiókján megjelent információk szerint a PUBG Corp anyavállalatának számító Krafton már dolgozik a Playerunknown's Battlegrounds következő részein, mobil, pc, és konzolos multiplatformra, előreláthatólag pedig 2021 második negyedévében már be is jelentik a nagyközönségnek. Érdekesség, hogy a vállalati piramis tetején álló Tencent házon belül szeretné lebonyolítani a projektet anélkül, hogy bevonná az ázsián kívüli leányvállalatokat.

Szerintetek valóban úton van a PUBG és a PUBG Mobile 2.0-ás verziója? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!