Bejelentették a 2021-es Worlds helyszínét, de nem lehet felhőtlen az örömünk

Bejelentették a 2021-es Worlds helyszínét, de nem lehet felhőtlen az örömünk

Természetesen idén is lesz Worlds, de nem úgy, mint korábban.

A koronavírus már a 2020-as Worlds eseményét is kvázi tönkretette. A döntő alatt voltak ugyan nézők, de nagyon korlátozott számban és koránt sem volt olyan magával ragadó hangulata a versenynek, mint amilyet már megszoktunk az évek alatt.

Sajnos még a 2021-es Worlds sem lesz az a verseny, amire már nagyon várunk. A világméretű járvány miatt most is marad a Riot a kínai helyszínnél és most sem járják majd körbe az országot, egyetlen egy város ad majd otthont az eseménynek.

Ez a város nem más, mint Sencsen, a Dél-kínai-tenger partján fekvő 12,5 milliós város. Biztosak vagyunk benne, hogy a helyszín gyönyörű lesz, azt viszont még nem tudjuk, hogy mi lesz a versennyel. Mikor kerül megrendezésre? Lesznek-e nézők vagy a koronavírus miatt ez is szinte teljesen zárt kapuk mögött zajlik majd? Ha tippelnünk kellene, akkor utóbbi lehetőségre voksolnánk.

Sencsen éjszakai látképe

Az viszont biztos, hogy összességében ez már a harmadik kínai Worlds lesz, amivel a keleti ország utolérte Észak-Amerikát és Európát is, már ami a megrendezett LoL világbajnokságok számát illeti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!