Courtois leszólta a saját FIFA 21 Pro Player lapját

Courtois leszólta a saját FIFA 21 Pro Player lapját

A Real Madrid hálóőrének szintén van már 99-es lapja a FIFA 21-ben, azonban két mondatban kifejtette mennyire gagyi.

Az ember sosem lehet százszázalékig biztos benne, hogy pontosan kivel is futott össze az online térben, viszont van egy árulkodó jel, hogy bizony akár egy profi futballista is irányíthatta a másik csapatot. A világoszöldes árnyalatú kártya, amely a Pro Player Card névre hallgat azoknak jár, akik szerződéses labdarúgók. Ezzel tiszteleg az EA Sports a sportág képviselői előtt, és ilyenkor ad nekik egy 99-es ratinggel rendelkező kártyát. Ezeket előszeretettel használják is a tulajdonosaik, mert a statok alapján egyértelműen ezek a legerősebb lapok a játékban. De lehet, hogy ez mégsem teljesen helytálló, és csak a számozást tekintve tűnik impozánsnak egy-egy ilyen kártya. Courtois például csöppet sincs elragadtatva a saját Pro Player verziójától.

A napokban egy FIFA streamer, Peter ‘Pieface’ Shepherd rákérdezett nála, hogy mit gondol erről a kártyáról, miközben F1-ezni készültek. Nem új keletű dolog ez a belga kapus részéről, hiszen már tavaly is szívesen vett részt az online versenyekben. Pieface viszont most nekiszegezte a szünetben a kérdést, mit is gondol valójában a Pro Player Cardról?

Pieface23 - Courtois says 99 card is bad

Watch Pieface23's clip titled "Courtois says 99 card is bad"

Courtois megerősítette a streamert, hogy van neki ilyen, majd a következőket mondta:

"Inkább a Team of the Week verziómat használom. A 99-es lap egy szar, ahelyett, hogy tényleg jobbá tették volna, inkább olyan, mintha 59-es lenne, csak szimplán ráírták a 99-et. Szóval nem igazán jó."

A stream alatt még annyi azért kiderült, hogy Varanet örömest berakja a csapatába, mert egy megbízható és jó védő a játékban is. Általában egyébként a labdarúgók szeretik használni a 99-es lapjaikat, de úgy tűnik nem mindenki elégedett a teljesítményükkel

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!