LoL: Megszavazta a közösség a következő reworköt és az új skineket

LoL: Megszavazta a közösség a következő reworköt és az új skineket

A közösség eldöntötte, hogy melyik hős kapja meg 2022-ben a reworköt, valamint mely skineken kezdjen el dolgozni a Riot Games.

Öt hősből választhatott egyet a League of Legends közösségének minden tagja, amely karakter 2022-ben egy teljes vizuális frissítésen esik át. A szavazás egyhangúlag lezajlott, 2022-ben Udyr kapja meg a reworköt, amin korábban átesett már Fiddlesticks, Mordekaiser, Pantehon és Volibear. 2020-ban csak a Dr. Mundo átalakításnak örülhettek, egyszerűen nem fér bele a Riot idejébe, hogy két karaktert építsen újra az alapoktól idén.

Hatalmas fölénnyel nyert az alakváltó dzsungeles, az összes szavazat 37,2%-át gyűjtötte be. Második helyen Skarner, harmadikon Nocturne végzett, de ez a két hős együtt nem kapott annyi voksot, mint a nyertes.

A VGU mellett skinekre is lehetett szavazni. A Riot Games szerette volna, hogy a közösség maga döntse el, milyen témában szeretné elképzelni a hősöket 2021-ben. A Monster Tamers, Debonair 2.0 és Crime City Nightmare családok közül utóbbi kettő gyűjtött be elegendő szavazatot, így 2021-ben számíthattok arra, hogy rengeteg izgalmas új hőskinézet érkezik meg a shopba, amelyeket a játékosok szavaztak meg.

Jelenleg a terv, hogy 2021 harmadik negyedévében (július-szeptember) debütáljanak a Debonair 2.0 és Crime City Nightmare skinek, addig ízelítőkre számíthattok, amelyek az ígéretek szerint nem árulnak el túl sokat ezekről a kozmetikai tartalmakról.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hősre szavaztál a rework kérdésében?