Keane egyik reakciójára egy FIFA 21 táncos gólöröm videó készült

Keane egyik reakciójára egy FIFA 21 táncos gólöröm videó készült

Az egyik manchesteri derbi után nyilatkozott élesen a korábbi vörös ördög, erre most egy rajongó "megtáncoltatta" a FIFA 21-ben.

Röviden nem árt, ha megemlítjük az eseményt megelező sztorit, történt ugyanis decemberben egy United vs City rangadó, amely 0:0-al ért véget. Azonban nem emiatt vált emlékezetessé az a meccs, hanem az utána hallott Keane elemzést jegyezték meg a legtöbben.

Összefoglalva a mondandóját:

"Ez elég gáz, csak két sárga lapot osztottak ki egy derbin, én sosem láttam ennyi ölelkezést meg beszélgetés egy ilyen rangadón, nem értem. Vakarom a fejem és frusztrált vagyok. Mind a két együttes csalódástkeltő volt."

Keane valóban egy szigorú tekintetű és vehemens játékos volt az aktív pályafutása alatt, és bár tisztelte ellenfeleit, a pályán nem ez volt a jellemző, mindent megtett a győzelem érdekében. Már akkor sem feltétlenül szerette a barátkozást és a kedveskedést a gyepen. Nem tudni azonban, hogy miért pont most, de egy rajongók megihletett Jesse Lingard táncos gólöröme, ráadásul tett bele egy kis csavart, mert átalakította úgy, hogy Roy Keane mutatja be a legendás mozdulatokat. Ez a valódi életben alighanem elképzelhetetlen lett volna. Ezzel rögtön fel is robbantotta a Twittert és az internetet, hiszen már több, mint 2.4 millióan látták, és a legtöbbeknek örömkönnyeket csalt a szemeibe.

Néha talán tényleg érdemes egy kicsit könnyebben venni az életet, de azért abban is van valami, hogy a pályán csak a győzelem számít és meg is kell tenni érte mindent. Ti hogyan látjátok ezt?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!