Így néz ki Courtois csupa promó lapból álló több tízmilliós FUT csapata

Így néz ki Courtois csupa promó lapból álló több tízmilliós FUT csapata

A Real Madrid belga sztárkapusa bitang egy kezdőt rakott össze, és annyira tele van jó játékosokkal, hogy egyeseket csak felváltva tud használni, szegény.

Lassan akár külön labdarúgóknak is lehetne ligát indítani, hiszen olyan sokan játszanak egyre komolyabban a FIFA 21-el. Nincs ez másként még akkor sem, ha valaki a Real Madridot erősíti, Thibaut Courtois például igen nagy rajongója a játéknak, bár róla köztudott, hogy imád gamelni. Az elmúlt egy évben több F1-es versenyen is részt vett, és amint azt lentebb is látni lehet, a focicsapatára is sok figyelmet fordít. A napokban feltűnt egy FIFA streamer adásában, amikor szintén autóversenyzés volt terítéken, miközben el is beszélgettek bizonyos témákról. Ekkor jött elő az is, hogy Courtois mit gondol a saját Pro Player kártyájáról, és megdöbbenésre azon kevesek közé tartozik, akik nem használják, de el is mondta miért.

Ezek után azért az váratott magára, hogy megtudjuk milyen kezdőt rakott össze, és szerencsére mostanra ez is kiderült. Nagyon úgy tűnik, hogy nem sajnálja a coint és az időt a kerete megerősítésére, és itt tényleg minden poszton nagyon tuti lapokat lehet látni. Az előzetes becslések szerint az itt látható tizenegy együttes értéke körülbelül 30 és 40 millió coin közé tehető. Összesen 5 Iconja van és mellé van további promóból elérhető verzió is:

GK: Courtois – 90 In-Form

RB: Cuadrado – 84 Rulebreakers
CB: Varane – 88 UCL Road to the Final
CB: Blanc – 91 ICON
*LB: Theo Hernandez – 87 Headliners
CDM: Pogba – 87 UEL Road to the Final
CDM: Gullit – 90 ICON
*CAM: Eusebio – 93 ICON
CAM: Pele – 95 ICON
*ST: Mbappe – 97 Team of the Year
ST: Ronaldo – 94 ICON

Courtois azt is elárulta, hogy összejött neki Team of the Year Cristiano Ronaldo is, és a brazil Ronaldoval felváltva szokta használni, viszont az nem derült ki, hogy melyiküket szereti többet kezdőként pályára léptetni. Pieface még azt a kérdést is neki szegezte, hogy miért nem csapattársát, Mendyt használja a balhátvéd poszton, már csak azért is mert ő jelenleg meta lap. A belga válasza az volt, hogy Hernandez sebessége őt lenyűgözte és ezért került inkább ő oda. A csapata mellett egyébként van még 6 millió coinja, de egyelőre nem tervezi a bővítést.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!