Íme a K&H MNEB HPCL osztályozóinak párosítása és a Magyar Kupa döntő időpontja

Íme a K&H MNEB HPCL osztályozóinak párosítása és a Magyar Kupa döntő időpontja

Vasárnap két osztályozót és egy kupadöntőt rendeznek, az MTK pedig még az is lehet, hogy duplázik.

Véget ért a szezon, így már csak egyetlen kérdés maradt hátra: hogyan rendezőtnek át az osztályok? Minden osztályból az utolsó két helyezett együttes búcsúzik a küzdelmektől és eggyel alacsonyabb szinten folytatja, míg az két legjobb onnan átveszi a helyüket. A 10. és 3. helyen végzett együttesek pedig osztályozót játszanak, és az oda-visszavágós rendszerben lebonyolított párharc eldönti, hogy kiesnek vagy maradnak a helyükön az adott csapatok.

Az élvonalban a PTE PEAC végzett a 10. helyen, miután az utolsó fordulókban nem igazán sikerült pontot szerezniük, így megelőzte őket a Vasas. Ellenfelük az utolsó játéknapon is a feljutásért harcoló DVSC eSport Academy lesz. A másik összecsapáson a Cobra 11 együttese lép pályára, akik magabiztosan odaértek a harmadosztály harmadik helyére, így nekik a HUN Ultrassal kezd szembenézniük. Nekik volt némi szerencséjük, mert az utolsó fordulókban nem nagyon sikerült a pontszerzés, de az egy ponttal mögöttük végző riválisuk végül nem tudta beelőzni őket.

Február 7-én vasárnap 19 órakor kezdődik az első párharc, majd az oda-visszavágó után 20 órától egy újabb összecsapás indul, az estét pedig az egy mérkőzésen eldőlő Magyar Kupa fináléja zárja:

Menetrend

Osztályozók:

Cobra11 - HUN Ultras
PTE PEAC - DVSC eSport Academy

Magyar kupa döntő:

MTK Budapest Esport - Hajdúnánás FK-Goolasso

Az összecsapásokat élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!