Jelöld kedvenceidet az Év Esportolója 2020 powered by K&H Díjra

Hamarosan átadják az Év Esportolója 2020 powered by K&H Díjat Magyarország legjobb e-sportolóinak, valamint e-sportban érintett csapatainak és stábtagjainak.

2021-ben sem maradtok Év Esportolója Gála nélkül, a tavalyi eredmények alapján hamarosan jutalmazzák a legjobb e-sportolókat, edzőket, csapatokat, szervezeteket és kommentátorokat az Év Esportolója 2020 powered by K&H keretén belül. Ha szeretnéd, hogy a Te kedvenced is kapjon díjat, akkor mindenképp jelöld őt/őket a több éves múltra visszatekintő díjra.

A jelölés nem garantálja, hogy kedvencetek megkapja az Év Esportolója 2020 powered by K&H Díjat az adott kategóriában, de esélyt teremt számára. 

Az Év Esportolója 2020 powered by K&H Díjról

Az Egymillióan a Magyar E-sport Egyesület (Esportmilla) által alapított Év Esportolója Díj jelentős múltra tekint vissza. 2021-ben már hetedik alkalommal adják át a trófeát. A díjátadó szervezője és lebonyolítója az Esportmilla és a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ). A jelöléssel kapcsolatban nincsenek korlátok, minden magyar játékost/csapatot/szakembert jelölhettek. A közösségi jelöltek közül kategóriánként három-három jelöltet kiválaszt a szakmai zsűri. A közönségdíj esetében Ti dönthetitek el, hogy ki vigye haza az Év Esportolója 2020 powered by K&H Díjat az év legjobb játékosa (több versenyjátékban) és kommentátora kategóriákban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!