Letesztelték a FIFA 21 egyik legrosszabb kapusát, hogy mennyire ügyes a való életben

Letesztelték a FIFA 21 egyik legrosszabb kapusát, hogy mennyire ügyes a való életben

Ennek kiderítése érdekében néhány YouTuber összeállt, és megszerveztek egy találkozót a norvég játékossal, majd letesztelték a kvalitásait.

Az EA Sports megfigyelői a legtöbb esetben a valódi életben mutatott teljesítmény alapján igyekeznek megállapítani, hogy egy-egy labdarúgó milyen értékeket kapjon a játékban. Igen ám, de rengeteg olyan futballista lehet, akiket valószínűleg nem tudnak megnézni, és csak bizonyos információk alapján osztanak be. Mi a helyzet például egy olyan fiatalemberrel, akit valószínűleg nem sokan ismernek?

Talán a Strømsgodset Toppfotball csapatról sem sokan hallottak, pedig egy elsőosztályú norvég együttesről van szó, melyet 1907-ben alapítottak. Kétszer meg is nyerték a bajnokságot, legutóbb 2013-ban emelhették a magasba a trófeát, míg tavaly csak éppen elkerülték a kiesést a 13. helyen (16 csapatos a bajnokság), idén pedig még nem kezdődött el a szezon. A mindössze 19 esztendős Daniel Skretteberg itt futballozik, de egyelőre még nem volt lehetősége bemutatkoznia az élvonalban, ugyanis Viljar Myhra és Morten Sætra mögött csak a harmadik számú kapusnak számít. De mivel a keret tagja, ezért a FIFA 21-ben is kapott egy kártyát, nem meglepő módont bronz színbe öltöztették, és az 50-es rating az egyik leggyengébb hálóőrként jegyzi a játékban. Olyan további statjai vannak, mint:

  • Jumping - ugrás: 45
  • Reactions - reakció: 35
  • Sprint speed - sprint sebesség: 19
  • Diving - vetődés: 52,
  • Handling - labdabiztosság: 52
  • Positioning - helyezkedés: 48
  • Kicking - rúgás: 51

A virtuális világban tehát egyelőre nem ezekkel a számokkal tűnik ki, viszont volt néhány Youtuber, akik kíváncsiak voltak arra, hogy mire képes a játék egyik legrosszabb kapusa a való életben. Már csak azért is, mert időnként az EA képes és igazságtalan statokat ad egyeseknek, főleg akik kevésbé ismertek. A videóból látható, hogy közelebbről és távolabbról is lőnek neki kapura, illetve büntetőket is elvégeznek a srácok, de maga a kapus is odaáll a labda mögé, ráadásul még a sebességüket is összemérik.

A srácok azt mondták a végén, hogy ügyesen véd a való életben, és talán kaphatott volna jobb értékeket is, de ezt mindenki döntse el maga.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!