LoL: Itt egy újabb game breaking bug, avagy így veszítsd el a Flashed három lépésben

Simán elbukhatod a rangsorolt mérkőzéseidet, ha nem figyelsz oda erre a súlyos hibára.

Jelentősen visszaesett népszerűségben a Maokai támogatók száma a Solo Queue meccseken, de a statisztikák alapján még mindig az erősebb hősök közé tartozik a csemetéket dobáló sétáló fa ebben a szerepében. Nem egyszerű azonban úgy mérkőzéseket nyerni, ha nem tudjátok használni az egyik leghasznosabb Summoner Spellt, a Flasht. Az egyik LoL-os felfedezett egy olyan hibát, amely képes kikapcsolni a Villanást. Elmondása szerint a game breaking bugot rangsorolt mérkőzésen sikerült már kétszer is összehoznia, ezért érdemes odafigyelni rá, nehogy ugyanebbe a hibába essetek.

This flash gamebreaking bug happened to me twice in ranked games. This bug basicly makes you unable to use flash for the rest of your game from r/leagueoflegends

De pontosan mire is van szükséged ahhoz, hogy nálad is elérhetetlenné váljon a Flash Maokaion?

  1. Pickeld ki Maokait
  2. A rúnáknál válaszd ki a Hexflashet
  3. Használd el a W képességet akkor, amikor pont visszaváltozik a Hexflash sima Flashsé
  4. Máris elérhetetlenné tetted a meccs végéig a Flashed

A probléma előidézése nem egyszerű, ugyanis tökéletesen el kell találni azt a pillanatot, amikor a W elnyomása és a visszaváltozás egybeesik. A bug felfedezője jelentette a Riot Games felé a hibát, amit még a mérkőzésből kilépés, majd újracsatlakozás sem old meg. A megosztott videó alatti csevegésben mások panaszait is olvashatjátok, amelyek több hőst említenek. Urgot E, Fizz E, vagyis a csúszások (dash) képességek zavarhatnak bele a programkódba, amelyek előidézik ezt a gamer breaking bugot. Remélhetőleg a Riot minél hamarabb javítja a problémákat, mert ilyen momentumok miatt elbukni egy-egy rangsorolt mérkőzést olyan érzés, amit még ellenségeidnek sem kívánnál.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már ezzel a hibával?