Első speciális lapját kapta a FIFA 21-ben a City támadója a PL POTM elismeréssel

Első speciális lapját kapta a FIFA 21-ben a City támadója a PL POTM elismeréssel

Ilkay Gundogan lett a 2021-es év első hónapjában a Premier League legjobbja, nem is akármilyen teljesítménnyel.

A Manchester City középpályása a legutóbbi hónapban öt találatig jutott, és ezek között olyan kimagasló teljesítmények is vannak, amikor a Chelsea, Crystal Palace vagy West Bromwich Albion ellen segítette győzelemre együttesét. Jelenleg vezetik a tabellát a világoskékek, többek között a - török felmenőkkel is rendelkező - német labdarúgónak is köszönhetően. Zsinórban kilenc mérkőzést nyertek meg a vezérletével, és ebből januárban ötöt.

"Visszanézve a januárt, elképesztő sorozat van a hátunk mögött. Tudod ez ilyenkor olyan érzés, hogy nagyon erős vagy belül, de nem csak egyénileg, hanem az egész csapat. Úgy érzem akár a 100 pontot is elérhetjük, mint mikor legutóbb így lettünk bajnokok. Az egészben az a legjobb, hogy úgy érzem legyőzhetetlenek vagyunk." - nyilatkozta a játékos a díj elnyerése után.

A 30 éves támadó egyébként egy évvel Sergio Agüero után nyert a Manchester Cityből Player of the Month díjat, legutóbb az argentint 2020 januárjában tüntették ki hasonló elismeréssel. Az EA Sports ezzel egyidőben szintén meglepte egy lappal:

Ez a játékosnak mindössze a második kártyája a FIFA 21-ben, az alap gold verziójához képest OVR Ratingben hármat javult, de a többi mutatója is jócskán jobb lett.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!