LoL: Új játékosok és egy G2 vs RGE rangadó vár rátok az LEC negyedik hétvégéjén

LoL: Új játékosok és egy G2 vs RGE rangadó vár rátok az LEC negyedik hétvégéjén

Két csapatba érkezik új játékos, az LEC első félidejét egy G2 vs RGE rangadó koronázza meg.

2021 tavaszán megváltoztatott menetrend mellett harcolnak Európa legjobb csapati az LEC-ben. A negyedik és ötödik hét között nem kapnak pihenőt, ezért feszített tempóban kell maximálisat nyújtaniuk egészen az alapszakasz végéig. Két csapat már a harmadik hét után úgy döntött, hogy itt az ideje a játékoscserének, az Astralisban új midest, a Team Vitalityben új ADC-t köszönthettek a mai nap. Minden összecsapást az Esport2tv Twitch csatornán követhettek élőben, magyar nyelven!

Játékoscserék az LEC-ben

Az Astralis bejelentette, hogy Nukeduck helyét MagiFelix veszi át, aki a világ egyik legismertebb Solo Queue játékosa. A Fnatic Rising egykori középső ösvényese szereti a kihívásokat, ezért 2020-ban kitűzte maga elé, hogy top-jungle-mid-adc-support szerepekben kiüti a Challengert. A nem mindennapi akadályokat sikeresen leküzdötte, most az LEC-ben bizonyíthatja tudását és tehetségét.

A Team Vitality egy ismerős arc becserélésével próbál meg elmozdulni a tabella utolsó helyéről. Az SK Gaming egykori lövésze, Crownshot váltja Compot, ezzel megdőlt az az állítása a szlovén ADC-nek, hogy 2021-ben nem szerepel egyetlen profi csapatnál sem. A szerződése 2021. november 15-éig tart a francia szervezetnél, lesz ideje bizonyítani, hogy miért tartották a 2020-as nyári szezon egyik legjobbjának.

RGE vs MAD (péntek 21:00)

Egyetlen vereség sorakozik csak fel a Rogue csapatának neve mellett, ami mutatja, hogy mekkora erőt képviselnek Larssenék. A MAD Lions döcögősen kezdte az új szezont, azonban sikerült négy győzelmet begyűjteniük hét meccs alatt, ezzel stabil rájátszást érő helyen állnak jelenleg. Érdemes lesz figyelni az alsó ösvényt, ahol agresszív támogatók és lövészek feszülnek egymás ellen. Hans sama jelenleg a legstabilabb lövész Rekkles mellett, Carzzy azonban bármikor képes előrántani egy-egy váratlan picket (pl. Kalista), amivel nem tud mit kezdeni az ellenfél.

RGE vs G2 (szombat 21:00)

Bár a G2 Esportsot sikerült térdre kényszeríteni az "óriásölő" Schalke 04-nek és a Fnaticnak is, ettől függetlenül Rekklesék teljesítményére nem lehet panasz. A mutatott játék alapján megérdemelten vannak top 3-ban a szezon kezdete óta, de a Rogue ellen oda kell tenniük magukat, ha nem akarnak még lejjebb csúszni a tabellán. Caps és Larssen a két legjobb mides jelenleg Európában, Rekkles és Hans sama bármikor képes egymás torkának esni. Mindkét csapat szempontjából fontos mérkőzés lesz ez, ugyanis egy esetleges RGE győzelem leszakíthatja a legnagyobb riválist, amíg a G2 szeretne átvenni a vezetést a ligában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a rangadót: G2 vagy RGE?