65 éves játékos a FIFA 21-ben? Lehetséges!

65 éves játékos a FIFA 21-ben? Lehetséges!

Ebben a játékban lassan nincs olyan dolog, amely meg ne történhetne.

A karrier mód bár annyira nem népszerű, mint az Ultimate Team, de azért rengetegen szeretik. Már csak azért is, mert az EA Sports időről időre toldozgatta-foltozgatta, és bővítgette ezt a módot. Ezzel egyidőben pedig hiába rakta bele jó néhány izgalmas újítást, egyre több hiba is felszínre tört, ráadásul olyanok, melyek erőteljesen befolyásolhatják a játékélményt. Lassan ott tart a közösség, hogy a karrier mód a FIFA-sorozat mém felelőse. Csakhogy néhányat említsünk meg, egy játékos 1 dollárért vette meg a második szezonjában a Juventustól Buffont, vagy amikor Peter Cech a legendás fejfedőjében ült a tárgyalások alatt is az átvezető animációkban.

Most egy újabb mókás eseményt történt egy játékossal, az elmondása szerint ugyanis egyetlen szezon alatt vált egy 16 éves labdarúgójából 65 övés idős ember, aki a szezon végén vissza is vonult. A játék szerint egy ideje már rágódott ezen a döntésén és a családjával is többször átbeszélte a dolgot, és arra jutott, hogy itt az idő befejeznie a pályafutását. Értitek azt, amelyik még el sem kezdődött. A szurkolók előtt azért még egy utolsó meccsen megmutatná magát, és reménykedik, hogy kap lehetőséget a gyepen:

A középpályás Jamie Collins jól láthatóan nyugdíjasként vonult vissza. Igazi hulló csillag volt. Egyes játékosok szerint ez annak tudható be, hogyha valaki ebben a módban szerkeszti a fiatal játékosok kinézetét, akkor 50 feletti korig idősödhetnek hirtelen, majd szögre is akasztják a csukát. Ez a probléma pedig elvileg több éve fennáll a FIFA-ban. Volt, aki már a FIFA 17-ben is találkozott ezzel a glitchel, és azóta nem akarták, nem sikerült vagy nem állt érdekében kijavítania az EA Sportsnak. Nem ez a legégetőbb probléma, melyet meg kellene oldaniuk az aktuális résszel kapcsolatban, de ennyi idő alatt azért illett volna valamilyen megoldást találniuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!