Warzone - A Battle Royale módban újra lecsaphatnak a zombik?

Warzone - A Battle Royale módban újra lecsaphatnak a zombik?

A jelek alapján a Call of Duty: Warzone játékosai nemsokára élőhalottak ellen is küzdhetnek.

Bár a Call of Duty: Warzone-ba eddig még nem látogattak el a zombik, a rajongók többsége már tűkön ülve várja eljövetelüket. Számukra jó hírrel szolgálhatunk, legalábbis ha nem értjük félre a legutóbbi playlist frissítésben felbukkanó két jelzést.

Az első nyom a Verdansk Hospitalban található, ahol megjelent egy Trial Machine a Call of Duty: Black Ops – Cold War zombis módjából. Közelebbről megvizsgálva azt a jelenleg inaktív interakciós feliratot kapjuk, hogy: „ZAI/ACTIVATE_ZOMBIES”.

A második jel egy képzavar effekt, ezt hol orosz beszéd, hol morzekód kíséri. Egy reddit felhasználó le is fordította számunkra, hogy mi hallható:

– Diszpécser, itt a Vodianoy orosz hajó, 1-2 csatorna. Vége.
– Itt a diszpécser, szállítási engedély kérése Verdanskba. Vége.
– Diszpécser, szállítmány biztosítva, minden rendszer rendben. Készülj az indulásra. Vége.

A legnépszerűbb hipotézis szerint a Warzone-ban már látható Vodianoy, aki egy rakománnyi Nova 6 gázt szállít, amit a nácik, a szovjetek és a Coalescence vállalat készített a Call of Duty: Black Ops idővonalán. Amúgy a képzavar effekt nagy hasonlóságot mutat azzal, amit Warzone-ban láthattunk azelőtt, hogy leleplezték volna a Cold Wart. Így valószínűsíthető, hogy az új effekt tényleg az élőhalottak megjelenését jelzi.

Ti várjátok már, hogy Wazone-ban is támadjanak a zombik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!