535:1 - az alábbi csapat állította meg a dán csodagyereket

Egyszer minden véget ér, de alighanem Anders Vejrgang vereségére rengetegen vártak, mindenesetre hiába győzték le, egyedülálló rekordot állított fel a fiatal játékos.

Egy héttel ezelőtt közöltük veletek, hogy átlépte az 500 zsinórban összehozott győzelmi álomhatárt Anders Vejrgang, a mindössze 15 éves csodagyerek a FIFA 21 Weekend Leagueben. Ilyen és ehhez hasonló eredményre egészen idáig senki nem volt képest, és mivel az eddigi 17 hetet folyamatosan sikerrel vette, a mostaninak is így indult neki. Igazából már jócskán túl volt a felén, amikor belebotlott egy játékosba, aki végül megálljt parancsolt ennek a hihetetlen rekordnak.

Ekkor dobta be ugyanis a gép a Black United nevezetű ellenfelét, akiről egyébként nem sokat tudni, mindössze annyit, hogy egy ilyen együttest rakott össze eddig a FIFA 21-ben:

  • Kapus: Pope 84
  • Védők: Mendy 83, Varane 86, Kyle Walker 86, Semedo 83 (OTW)
  • Középpálya: Firmino 89 (Freeze), Saint-Maximin 86 (Freeze), Sanches 82 (TOTW2)
  • Támadók: Neymar 91, Mbappé 90, Pelé 91

A mérkőzés 34. percében Pelével egy 16 méterről leadott kapáslövéssel szerzett vezetést Black United, de a félidőnek nem ez volt talán az igazi meglepetése, hanem hogy Anders egyetlen egyszer sem tudott veszélyeztetni. A szünetet követően aztán nem kellett sokat várni, újra Pelé köszönt be a 63. percben, akivel egyébként a játékos mesterhármast ért el végül. Andersnek a hajrá elején sikerült szépítenie, de ennél többre most nem futotta a kis gólvágónak, viszont kétszer őt még mattolta ellenfele. Így az 536. meccsén egy fantasztikus rekordot követően elkönyvelhetjük az első vereségét. A meccs után egyébként csalódott volt az ifjú, és igyekezett megnézni a kulcsfontosságú jeleneteket, ebből is tanulva a jövőre nézve.

anders_vejrgang - Anders loses after 536 matches

Watch anders_vejrgang's clip titled "Anders loses after 536 matches"

A vereséget követően rengeteg ismertebb személy - beleértve Harry Heskethet, Kurt-öt, Borast és a többieket - posztolt a közösségi médiában erről a legendás eredményről. A legjobb megfogalmazás talán az volt, hogy dacára a vereségnek ez még csak a kezdet a fiatal titán számára a FIFA karrierjét illetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted képes lehet megint elérni zsinórban 500 győzelmet?

  • 69 %
  • 9 %
  • 23 %