Hirdetés

Megjött a 10. patch, ami javított egy-két hibát

Először a patch Steamen és Originen élesedik, de hamarosan a PS és Xbox tulajdonosok is élvezhetik az újdonságokat.

Hirdetés

Az EA Sports megalkotta a 10. updatet is a FIFA 21-hez, amely hozott néhány érdekes kis újdonságot is. Először a legfontosabb talán a karrier módot érintő változtatás, hiszen kiküszöbölték azt, hogy azok a cserék, akik végül be is álltak egy meccsen, elég sok stamina-t vesztettek eddig. Az egyik nagy Division Rivals problémát is sikerült ennyi hónap alatt fixálniuk, viszont a játékmenet az elvileg nem változott. Azért elvileg, mert előfordult már nem egyszer, hogy nem listáztak ugyan egy modosítást, a játékosok mégis észrevették a változást.

A patch teljes tartalma:

Ultimate Team

  • Fix: időnként előfordult a Division Rivals meccseinél, hogy felugrott egy initializing üzenet, de mérkőzést nem talált a játék.
  • Fix: online mérkőzések végén néha mindkét játékost FUT Founders jelzővel látott el a játék, függetlenül attól, hogy mikor alapították klubjaikat.
  • Fix: az ár összehasonlítása funkció nem adott eredményt, amikor stadion tételeknél használták.
  • Fix: a hírek fülre való belépés és kilépés után a kezelőfelület egyes részei nem mindig jelentek meg megfelelően.
  • Fix: a felhasználói felület vizuálisan széteshetett, amikor valaki kiválasztotta és kijelölte a kedvenc Live vagy Foundation Squad Building kihívásait.

Karrier mód

  • Fix: egy meccsen becserélt játékosok akaratlanul is sok állóképességet (stamina) vesztettek.
  • Fix: A Sharpshooter Achievement nem oldódott fel, amikor a feltételei teljesültek, bár még stabilitási probléma merülhet fel a CONMEBOL Libertadores bajnokság híreinek megtekintésekor.

Általános

  • Frissítettek néhány készletet, hirdetőtáblát, labdát, stadiont és 2D-portrét, emelett 8 sztár és egy legendás Starhead is bekerült a játékba.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés