LoL: Így dodge-olj 23 skill shotot 27 másodperc alatt

LoL: Így dodge-olj 23 skill shotot 27 másodperc alatt

Egészen elképesztő pillanatokat élt át egy Lulu ARURF játékmódban.

Még pár hétig kihasználhatjátok az ARURF nyújtotta örömöket a League of Legends kliensén belül, ugyanis március elejéig elérhető a pörgős játékmód. Mivel a hősválasztásba nincs igazán beleszólásotok (rerollolni lehet, meg egymás között cserélgetni), ezért abból kell kihozni a maximumot, amit a gép dob. Az alábbi videóban egy Lulu megmutatta, hogy hiába van ellene Vel'Koz és Varus, akik folyamatosan szórják a skill shotokat, a táncoslábú yordle-t nem lehet elkapni.

When the ARAM dodge skills kick in from r/leagueoflegends

A 27 másodperces záporban 23 skill shotot sikerült a Lulut irányító játékosnak kikerülnie, miközben folyamatosan szórta a sebzést. Mindeközben az ADC éppen a halakkal vacsorázott, mivel korábban beleszaladt egy kombóba, ami átmenetileg elszürkítette a képernyőjét.

Lulu mindig a legjobb URF hősök közé számított, mivel egy extra pajzs segítségével könnyedén belebonyolódhat a cserékbe. AD-ra, AP-ra egyaránt építhető, a W-vel extra mozgási és támadási sebességre lehet szert tenni, amivel levadászhatóak a gyanútlan ellenfelek. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted az ARURF játékmódot?