LoL: Kiszivároghatott a következő karakter és két legendás skin

LoL: Kiszivároghatott a következő karakter és két legendás skin

Korábban bejöttek a tippjei a leakernek, ezúttal is telibe talált a brazil streamer?

Még alig pár hét telt el csak Viego megjelenése óta, de máris a következő karakterről pletykálnak, aki feltűnhet az Idézők Szurdokában. A szivárgásért ezúttal is Streamie, a brazil tartalomgyártó felelős, aki korábban már Samirát, Lilliát, Yonét és Seraphine-t is világgá kürtölte, mielőtt azokat hivatalosan bejelentette volna a Riot Games.

Következő League of Legends hős Isolde, Viego felesége lehet?

Streamie állítása szerint a következő karakter Isolde lesz, aki a Battle Academia skinvonal újabb hullámából is részesedhet. Viego feleségéről annyit lehet tudni, hogy egy varrónő, aki megölte a Letaszított Királyt, miután megpróbálta a férje feltámasztani őt. Tökéletesen beleillik abba a forgatókönyvbe Isolde karaktere, amelyet a Riot Games megerősített Viego bejelentésekor. Egy AP fighter érkezik meg a top lane-re, akinek köze lesz a szövéshez/varráshoz. "Tűpontosan" nem lehet azt megállapítani, hogy tényleg Isolde lesz-e az új mágus felső ösvényes, de a jelek ebbe az irányba mutatnak.

Két új Legendary LoL skin

Streamie Blitzcrankről és Caitlynről tudott meg egy-két információt, amelyek alapján kijelentette, hogy ez a két hős kap legendás hőskinézetet hamarosan. Blitzcrank a Space Groove vonalon erősödhet 1820 RP-s kozmetikai tartalommal, Caitlyn a Battle Academia család tagja lehet. Előbbit már a Riot Games bemutatta (Nasusszal és Luxszal együtt), utóbbiról csak pletykák keringenek.

A brazil hölgy eddig elég jól beletalált a dolgokba, ezért nem szabad félvállról venni a leakjeit.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted igaza lehet a brazil streamernek, tényleg Isolde lehet a következő LoL hős?