Genesis Irid 505 számítógépház: Mindent tud, amit tudnia kell

Genesis Irid 505 számítógépház: Mindent tud, amit tudnia kell

Nem tartozik a legolcsóbbak közé a Genesis Irid 505 számítógépház, de ezért az árért mindennel rendelkezik, amire egy felhasználónak szüksége van. 

2011 óta jelen van már a piacon a Genesis, azonban még mindig nagyon kevesen ismerik a márkát, hiába fedik le a gamer perifériák hatalmas skáláját. Egereket, billentyűzeteket, sőt hangszórókat is gyárt a cég, amelyeket Magyarországon könnyedén beszerezhettek. Ezúttal a Genesis Irid 500-as számítógépház került a PC Guru tesztlaborjába, ahol alaposan megvizsgálták mit kínál a fiatal gyártó az alsó-középkategóriás szektorban. 

A midi méretű házban négy ventilátor bújik meg, amelyet a gyártó előre beszerelt. 120 mm-es méreteikkel átlagos méretűnek számítanak, csendesek és RGB színekben pompáznak. A merevlemezeknek külön ágy található a ház alsó részén, ide csavarok és szerszámok nélkül behelyezhetőek. A méreteiből fakadóan a kábelmenedzselés lehet a legnagyobb nehézség, de szerencsére ezen a területen is jól teljesít az Irid 500. Videokártyából legfeljebb 380 mm-est, processzorhűtőből 165 mm-est tudtok elhelyezni a házban, ami több, mint elegendő egy átlagos gamernek. Maga a ház nem a legcsendesebb, de a hűtésre és szellőzésre nem lehet panasz. Kisebb szerelési nehézségekbe ütközhettek, de megéri beruházni rá, ha közepes méretben, nem túl drágán kerestek egy kuckót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!