LoL: Három új méhecskés skint mutatott meg a Riot

LoL: Három új méhecskés skint mutatott meg a Riot

Három új skint, rengeteg chromát és egyedi ikonokat mutatott meg a Riot Games, amelyek elérhetőek már a League of Legends teszt szerverén.

Ha nem tudtátok, hogy mi hiányzott a teljes League of Legends élményhez, akkor segít rajtatok a Riot Games. Bemutatta a LoL fejlesztője legújabb kozmetikai tartalmait, amelyek elhozzák a tavaszi hangulatot a kliensbe. Kog'Maw rajongók a Bee'Maw-nak, a Malza mainek a Beezaharnak, a Yuumi OTP-k a Yuubee-nek örülhetnek. A furcsa elnevezések nem véletlen alakultak így, az első méhecskés hőskinézet (Beemo) óta már nem szabad meglepődni semmit.

Bee'Maw - 1350 RP

Beezahar - 1350 RP 

Yuubee - 1350 RP

A három új skint már eléritek a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén. Az új animációk, vizuális és hangeffektek nincsenek ingyen, de az 1350 RP-s ár teljesen átlagosnak számít 2021-ben. 975 RP-s skinekkel már nem is próbálkozik a Riot, úgy is megveszik a drágábbakat a játékosok, amelyek óriási bevételekhez segítik a céget. A hőskinézetek mellől ezúttal sem hagyták le a grafikusok a chromákat, valamint az egyedi ikonokat, amelyeket szintén megvásárolhattok majd a következő hónapban, amikor elérhetővé válnak mindenki számára a rendes szervereken.

Az alábbi galériában még több képet találtok a skinekről, a chromákról és az ikonokról!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!