Hirdetés

Ilyen az, amikor nem enged nyerni az EA FIFA 21-ben

Amikor nem az ember szenved ezek miatt egy meccsen, akkor nem lehet megunni az ilyen oltári nagy baromságokat.

Hirdetés

Milyen érdekes, hogy jönnek a frissítések, és az EA Sports is úgy tűnik odafigyel a játékra, mégis egyre-másra kerülnek elő a felvételek, amit az ember már akkor is nehezen hisz el, ha látja. De a FIFA 21 tényleg képes az extrém szituációk négyzetre emelésére. A 2020-as év bírói ítélete után, bár még csak február van, de talán már most pályázhat ezzel a videóval a user az év kihagyott helyzetére, mondjuk érdemes hozzátenni, itt sem sokat tehetett emberünk arról, hogy ez történt. Egy baloldalról érkező beádását a csatára az ötös sarkáról a kapura lövi, és az első próbálkozást az ellenfél kapusa még hárítja. Az első vicc itt látható, ugyanis a labda pontosan a támadó elé pattan vissza, tökéletes helyzetbe hozva ezzel, így magától értető az újabb lövés. Azonban a karakter képtelen lekezelni, átvenni vagy megrúgni a játékszert, ezért tőle is elpattan a kapu irányába. A hálóőr tehetetlenül figyeli, ahogy elcsordogál mellette a labda, amely egészen a gólvonalig menetel. Ekkora biztos, ami biztos a játékos még rácsúszik, hogy a góltól semmi ne foszthassa meg.

LOOK AT THIS. When EA really doesn’t want u to win... from r/FIFA

Egy dologgal azonban nem kalkulált, a nem létező vagy éppen egy másik dimenzióban leledző fizikával. A mozdulatsor hatására teljesen irreleváns módon felszabadítja az ellenfele kapuját, a labda ezáltal a kaputól elfele pattanva marad játékban. Ezen elgondolkozva egy kis kutakodás után végignéztem egy 22 milliós megtekintésű videót, ahol a gólvonalról vagy annak közelében baltázzák el a lehetőséget a profi futballisták. Jó néhány jelenet tényleg elképesztő és mulatságos, bizonyítva ezzel, hogy bárki hibázhat a 100%-os helyzeteknél is, de egy dolog könnyen leszűrhető, ennyire abszurd, mint amint itt fentebb is látni lehet egyik szituáció sem volt. Nagyon úgy néz ki, hogyha a játék nem szeretné, hogy te gólt lőjj, akkor találni fog megoldást és tényleg nem tudod a hálóba juttatni. Sajnos.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
9 db hozzászólás
 • WreedBloodrose 1 hónapja
  0 0 Válasz
 • Olacy 1 hónapja
  Az ea nem figyel oda sem a játékra sem a játékosokra!!Rengeteg hasonló szituációval találkoztam már én is.És pont ezért döntöttem úgy, hogy törlésre került minden ea játék!!Elsősorban fifa21!Amíg az ea nem hajlandó visszaadni a játékosok kezébe a játék irányítását addig nem is leszek hajlandó megvenni az újabb részt!Tudom egy fecske nem csinál nyarat de remélem sokan gondolják így mások is.Nem értem ha van offline és online mód, akkor az online módot miért nem irányíthatom én!?Szerintem az ea-t teljesen magába szívta a mesterséges intelligencia!
  0 0 Válasz
 • Slacc 1 hónapja
  Már csak azt várom mikor az EA odáig is eljut, hogy 30$ hogy megvedd a játékot és letölthesd, viszont további 30$ DLC az hogy játszhass is vele
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  .....
  0 0 Válasz
 • drcocktail10 1 hónapja
  ,,,
  0 0 Válasz
 • zoli20050528 1 hónapja
  szeretem a fifát cvsak az a baj vele hogy sok helyet foglal
  0 0 Válasz
 • OneHitQler 1 hónapja
  EA sports ....
  0 0 Válasz
 • Milasz 1 hónapja
  ...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés